2015-08-27 16:11:22
Φωτογραφία για Τζένη Μπαλατσινού: Τι λέει για τη νέα της σχέση
Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της Τζένης Μπαλατσινού με τον νέο της σύντροφο και το κινητό τηλέφωνο της παρουσιάστρια δεν πρέπει να έχει σταματήσει να χτυπάει ούτε λεπτό.

Η παρουσιάστρια προστάτεψε τη σχέση της εδώ και 9 μήνες και έτσι δεν είχε διαρρεύσει ούτε μια φωτογραφία.

Η παρουσιάστρια δήλωσε στο περιοδικό HELLO: «Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά η φιλοσοφία μου είναι να μην απασχολώ με την προσωπική μου ζωή και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να προβώ σε αναλύσεις επιβεβαιώσεις και αναιρέσεις. Θα κρατήσω την προσωπική μου ζωή για εμένα».

Ποιος είναι όμως ο νέος σύντροφος της Τζένης

Ο σύντροφος της Τζένης Μπαλατσινού προέρχεται από μία αστική οικογένεια χαμηλών τόνων, η οποία δραστηριοποιείται στην Καβάλα επαγγελματικά. O Ανδρέας είναι άριστος παίχτης του τένις-κοινό σημείο με την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία υπήρξε δεινή τενίστρια- φοίτησε στο κολέγιο Ανατόλια της Θεσσαλονίκης και βρέθηκε για τέσσερα χρόνια στη Βοστόνη, σπουδάζοντας οικονομικά και μάρκετινγκ. Με την επιστροφή του συνεργάστηκε με την εταιρεία Θερμοπλαστική που έχει έδρα την Καβάλα, και κατόπιν δημιούργησε δική του κατασκευαστική εταιρεία.


Η ζωή του μοιραζόταν μεταξύ Θεσσαλονίκης Καβάλας και Ισραήλ αλλά εδώ και ένα χρόνο μένει στην Αθήνα.

Η γνωριμία του με την Τζένη Μπαλατσινού έγινε στις αρχές Ιανουαρίου του 2015 στην Θεσσαλονίκη, μέσω κοινών φίλων. Ο Ανδρέας ερωτεύτηκε την γοητευτική Τζένη από τα πρώτα λεπτά, ενώ κι εκείνη δεν έμεινε αδιάφορη στο διακριτικό και ευγενικό φλέρτ του. Από τις πρώτες συναντήσεις ήταν φανερή η χημεία μεταξύ τους. Μαζί έκαναν εξόδους στην Αθήνα αλλά και ταξίδια εκτός Ελλάδος. Το ζευγάρι είναι ήδη μαζί 9 μήνες.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ