2015-08-27 22:01:13
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ... ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΣΙΟΒΑ!
Ο Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει τη θέση του 6ου ομίλου με την Άρσεναλ, όπως υποστήριξε ο Δημήτρης Σιόβας ο οποίος τόνισε ότι μεγάλη σημασία θα έχουν τα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη.

Πεπεισμένος ότι ο Θρύλος μπορεί να διεκδικήσει τη θέση του 6ου ομίλου με την Άρσεναλ ο κεντρικός αμυντικός των ερυθρόλευκων, ο οποίος επεσήμανε ότι σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξουν τα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη.

«Σίγουρα είναι ένας δύσκολος όμιλος αλλά εμείς έχουμε δείξει ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε δυσκολία. Έχουμε μια δύσκολη έδρα για τους αντιπάλους και στα παιχνίδια αυτά θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες για να μαζέψουμε βαθμούς και να περάσουμε στην επόμενη φάση», ανέφερε –αρχικά- και συνέχισε:

«Η Μπάγερν είναι μια μεγάλη ομάδα και την αντιμετωπίζουμε για πρώτη φορά. Την Άρσεναλ την ξέρουμε και έχουμε παίξει μαζί της και άλλες φορές
. Θα δούμε σε τι κατάσταση θα είναι όλες οι ομάδες στα παιχνίδια μας. Και πρόπερσι είχαμε τύχει με δυνατές και δύσκολες ομάδες αλλά περάσαμε στην επόμενη φάση. Στο Καραϊσκάκη νικήσαμε μεγάλες ομάδες και ναι ονειρευόμαστε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θα διεκδικήσουμε βαθμούς από κάθε ομάδα και ιδιαίτερα στα παιχνίδια μας στο Καραϊσκάκη. Θα δώσουμε τα πάντα να πετύχουμε τους στόχους μας και να περάσουμε. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε τη δεύτερη θέση με την Άρσεναλ. Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Η ομάδα έχει ενισχυθεί. Θέλουμε να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς».

Τέλος, σε ερώτηση που δέχθηκε για το τι θα πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια απέναντι με Μπάγερν και Άρσεναλ ανέφερε «Πρώτος στόχος είναι η άμυνά μας. Να μην δεχθούμε γρήγορα γκολ. Το σκορ μπορεί να γίνει μεγάλο απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να παίζουμε και επιθετικά. Είναι δύσκολα ματς και θα παλέψουμε για ό,τι καλύτερο», κατέληξε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ