2015-09-02 09:52:04
Φωτογραφία για Παράνομη η παρουσία της Τερέζας Μισού στο Επαρχιακό Γραφείο ΟΕΛΜΕΚ Λάρνακας
Η συνάδελφος Τερέζα Μισού σύμφωνα με τις τελευταίες τοποθετήσεις στην Επαρχιακή Λάρνακα παρουσιάζεται ως Γραμματέας του Επαρχιακού Γραφείου ΟΕΛΜΕΚ Λάρνακος και μάλιστα να παίρνει και απαλλαγής 4 περιόδων από τα διδακτικά της καθήκοντα. Η παρουσία της Τερέζας Μισού είναι αντικαταστατική-σύμφωνα με την τροποποίηση του καταστατικού της ΟΕΛΜΕΚ Δεκεμβρίου 2013-και δεν έπρεπε να ήταν καν υποψήφια στις τελευταίες εκλογές της ΟΕΛΜΕΚ αφού υπηρετεί υπό το καθεστώς της απεσπασμένης στα Επαρχιακά Γραφεία του Υπουργείου Παιδείας της Λάρνακας.

Nα υποβάλει πάραυτα την παραίτηση της..

Καλείται η συνάδελφος να υποβάλει πάραυτα την παραίτηση και αποχώρηση της όχι μόνο ως Γραμματέας του Επαρχιακού της ΟΕΛΜΕΚ αλλά και από θέση του Γενικού Αντιπροσώπου.

Μπορεί η ΑΛΛΑΓΗ να αποτελεί παράρτημα και βαποράκι Υπουργείου Παιδείας και Κυβέρνηση αλλά έχουν βγει και πάνω στην Αγία Τράπεζα. Ενώ καταβαθρώνουν και καταπατούν το καταστατικό στην περίπτωση της Τερέζας Μισού υπάρχει και μείζον θέμα τάξης. Η Τερέζα Μισού δεν μπορεί να το παίζει τάχατε συνδικαλίστρια και να μην πηγαίνει σχολείο κάθε Πέμπτη και από την άλλη να είναι απεσπασμένη στο Υπουργείο το οποίο βρίσκεται εξ' ορισμού στην αντιπέρα όχθη.


Έχουν περάσει στην Ιστορία ...

Οι πρόεδροι της ΠΟΕΔ και της ΟΕΛΜΕΚ κύριοι Φυλακτού και Ταλιαδώρος έχουν περάσει στην Ιστορία του συνδικαλιστικού κινήματος ως το άθλιο δίδυμο του συνδικαλιστικού δωσιλογισμού αφού παρέδωσαν τους συναδέλφους τους στην εργοδοσία έναντι των ευτελών αργυρίων που εισέπραξαν ως αντίτιμο της προδοσίας.

Αξίζουν καθολικής μήνης, περιφρόνησης και φτυσίματος τόσο αυτοί όσο και οι λογής λογής παρακοιμώμενοι και παρατρεχάμενοι τους. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ