2015-09-03 17:54:01
Φωτογραφία για Ένας στους τέσσερις χρήστες μεταπήδησε από το Android στο IOS το τελευταίο τρίμηνο
Οι αναλυτές του Kantar δημοσίευσαν μια έκθεση με τα αποτελέσματα της κατανομής των λειτουργικών στις κινητές συσκευές. Από τα ανωτέρω προκύπτει ότι κατά το τελευταίο τρίμηνο 27% των χρηστών του Android στην Ευρώπη εγκατέλειψαν τα κινητά τους τηλέφωνα υπέρ του iPhone.

Η τελευταία φορά που είχαμε στατιστικά στοιχεία ήταν πριν από έξι μήνες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου υπήρξαν κάποιες ενδιαφέρουσες αλλαγές.

Για παράδειγμα, αν πάρουμε την ευρωπαϊκή αγορά, πρέπει να σημειωθεί ότι το Android χάνει γρήγορα έδαφος. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ποσοστό της πλατφόρμας μειώθηκε από 58,1% σε 54,4% στη Γαλλία - από 75% σε 69,9%, ενώ στη Γερμανία - από 82,4% σε 73,7%. Ταυτόχρονα, το μερίδιο του ιός έχει αυξηθεί από 29% σε 32,7% στην Αγγλία, από 14,3% έως 17% στη Γαλλία και 9,5% έως 15,2% στη Γερμανία.

Στην Κίνα, την Ιαπωνία και την Αυστραλία και εκεί τα αποτελέσματα δείχνουν πτώση με την μεγαλύτερη να σημειώνεται στην Αυστραλία.

Η ίδια οικεία είναι σε όλες τις αγορές με εξαίρεση την Ισπανία και την Ιαπωνία που τα αποτελέσματα διατηρούνται σχεδόν στα ίδια επίπεδα η και ελαφρώς αυξημένα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ