2015-09-05 18:54:46
Φωτογραφία για Γεννηματά: Τσίπρας και Μεϊμαράκης προσφέρουν θέαμα και γέλιο
Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Ευάγγελου Μεϊμαράκη εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, κατηγορώντας τους ότι σκιαμαχούν για να αναβιώσουν ένα δικομματικό κακέκτυπο.

"Ο κ. Τσίπρας με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο κ. Μεϊμαράκης με τη ΝΔ, σκιαμαχούν για να αναβιώσουν ένα δικομματικό κακέκτυπο χωρίς αρχές, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς δεσμεύσεις", ανέφερε η κυρία Γεννηματά και πρόσθεσε: "Αυτοφωράκιας» ο ένας, 'δεν σφάξανε' ο άλλος, προσφέρουν θέαμα και γέλιο. Όμως η γραφική κοκορομαχία τους δεν μπορεί να κρύψει τη γύμνια των προτάσεών τους".

Η κυρία Γεννηματά υποστήριξε ακόμη ότι ο στείρος και άγονος ανταγωνισμός τους δεν έχει πραγματικό περιεχόμενο, είναι μια καρικατούρα. Βρίσκεται έξω και πέρα από τα προβλήματα και τις απαιτήσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελληνίδων και των Ελλήνων".

"Οι συνταγές των κοκορομαχιών έχουν δοκιμασθεί, έχουν ξεπερασθεί, έχουν καταδικασθεί στην συνείδηση του λαού. Οι ηγέτες της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν να στήσουν το ίδιο σκηνικό με τις διπλές εκλογές του 2012 και τις εκλογές του Ιανουαρίου. Θα αποτύχουν. Οι πολίτες τους πήραν είδηση. Δεν εγκλωβίζονται και δεν παραπλανούνται", σημείωσε. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ