2015-09-07 00:14:50
Φωτογραφία για ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ... ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ! (VIDEO & ΡΗΟΤΟ)
Η Ελλάδα γύρισε το ματς κόντρα στους Κροάτες με Σπανούλη και... Πρίντεζη και πανηγύρισε μία νίκη (72-70) τεράστιας βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας.

Μπορεί οι Κροάτες να τα ‘βαζαν από... παντού! Μπορεί η Ελλάδα να ήταν άστοχη, αλλά στο τέλος «μίλησε» η ελληνική ψυχή και δη η... ερυθρόλευκη και έτσι ήρθε η δεύτερη νίκη στο Ευρωμπάσκετ που ανοίγει το δρόμο για την πρωτιά του Γ' ομίλου!

Το ματς με την Κροατία... «στράβωσε» από νωρίς, με την αντίπαλο της Ελλάδας να τα βάζει από παντού και να φτάνει δύο φορές ακόμα και στο +10!

Όμως, στο τέλος «μίλησε» η ποιότητα και η ψυχή των Ελλήνων παικτών, οι οποίοι με μπροστάρηδες τους αρχηγούς του Ολυμπιακού και με σπουδαία ανατροπή πήραν τη νίκη και πλέον «γλυκοκοιτάζουν» την πρωτιά του Γ’ Ομίλου!

Ηγετική εμφάνιση από τον Βασίλη Σπανούλη με 16 πόντους, 6 ασίστ και 4 ριμπάουντ, με τον Πρίντεζη να... «μιλάει» στα κρίσιμα με 13 και τους Κουφό και Μπουρούση να είχαν 11 και 10 πόντους αντίστοιχα!


Ο «Kill- Bill» ηγήθηκε της τιτάνιας ανατροπής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο τέταρτο δεκάλεπτο και με το άριστο οργανωτικό του παιχνίδι, πήρε από τα χέρια την Εθνική και την ώθησε προς τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο Ευρωμπάσκετ!

Κοντά στον αρχηγό σε απόδοση ο 2ος αρχηγός του Θρύλου με εξαιρετική συνεισφορά σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού απέδειξε για ακόμη μια φορά γιατί θεωρείται αυτή τη στιγμή το κορυφαίο «τεσσάρι» της Ευρώπης!

Αύριο (7/9), η Εθνική ομάδα έχει ρεπό και την Τρίτη (8/9) ακολουθεί η αναμέτρηση με την Γεωργία.

Δεκάλεπτα: 13-18, 28-33, 51-57, 72-70

Ελλάδα (Κατσικάρης): Μπουρούσης 10 (5 ασ.), Ζήσης 7, Σπανούλης 16 (3 τρίπ., 6 ασ.), Καλάθης 2, Περπέρογλου, Σλούκας 2, Καϊμακόγλου, Κουφός 11 (9 ριμπ.), Πρίντεζης 13 (1), Παπανικολάου 2, Μάντζαρης 3, Αντετοκούνμπο 6.

Κροατία (Περάσοβιτς): Τόμιτς 9, Ρούντεζ, Στίπτσεβιτς, Σάριτς 11 (1), Ούκιτς 14 (2), Σίμον 18 (3), Ντρέιπερ 2, Ζόριτς 8, Χεζόνια 8 (2/8 τρίπ.).

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα:
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ