2015-09-09 21:28:48
Φωτογραφία για Χρηματοδοτική «ένεση» στον ΕΟΠΥΥ
Βασιλική Αγγουρίδη - VIRUS.COM.GR

Χρηματοδοτική “δόση” 46,2 εκατ. ευρώ θα λάβει ο ΕΟΠΥΥ, όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας στη σημερινή συνάντηση με στελέχη του Οργανισμού, τονίζοντας πως γίνονται προσπάθειες για περαιτέρω ενίσχυση του.

Συνεχείς είναι οι προσπάθειες του Θάνου Δημόπουλου προκειμένου να καλύψει έστω και μέρος της «μαύρης τρύπας» στα οικονομικά του ΕΟΠΥΥ.

Όπως ανέφερε στη συνάντηση με το Γενικό Διευθυντή του ΕΟΠΥΥ Ιωάννη Βαφειάδη και το Διοικητικό στέλεχος του Οργανισμού Ν. Λεοντόπουλο τα πρώτα χρήματα θα φθάσουν την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, στις 11 Σεπτεμβρίου θα δοθεί επιχορήγηση 46.200.000 ευρώ, ενώ επανέλαβε πως καταβάλλονται προσπάθειες από το Υπουργείο Υγείας να δοθεί περαιτέρω οικονομική ενίσχυση στον ΕΟΠΥΥ για ληξιπρόθεσμες οφειλές (εδώ).

Στη συνάντηση συζητήθηκε και η επιτάχυνση των διαδικασιών υπογραφής συμβάσεων του ΕΟΠΥΥ με μονάδες αιμοκάθαρσης ιδιωτικών κλινικών, αλλά και η ανάγκη επανασχεδιασμού του προσωπικού των ιδιωτικών κλινικών, αναλογικά με με τον αριθμό κλινών και τις ανάγκες που καλύπτουν.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ