2015-09-09 22:04:03
Φωτογραφία για ΤΣΙΑΡΑΣ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Με τα καλύτερα λόγια για τον Πάτρικ Γιανγκ μίλησε ο Γιώργος Τσιάρας.

Ο έμπειρος φόργουορντ, ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στο Μέτσοβο στο πρώτο φιλικό των ερυθρόλευκων ενόψει της νέας περιόδου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Γαύρο» τόνισε ότι ο θηριώδης Αμερικανός σέντερ μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη θα κάνουν μαγικά …πράγματα.

Ο Γιώργος Τσιάρας είπε αρχικά ότι «Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα δουλεύει σε πολύ υψηλή ποιότητα και προσπαθεί να τρέξει και να πιέσει πολύ στην άμυνα και πάνω από όλα να τρέξει και να βγάλει εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Θεωρώ λοιπόν ότι από αυτούς που είδα ότι ο Γιάνγκ και με τον Βασίλη Σπανούλη θα κάνουν πολύ ωραία πράγματα μαζί. Θα συνεργαστούν πάρα πολύ καλά και ο Χάντερ που ήταν καλός πέρσι. Ο Ολυμπιακός κάτω από την ρακέτα θα είναι πολύ δυνατός.

Οπότε ο νέος Ολυμπιακός θα τρέχει πάρα πολύ στον αιφνιδιασμό και θα στηρίζεται στην πίεση, αλλά από εκεί και πέρα ο βασικός κορμός της ομάδας έλειπε».


Οσο για τον διακριθέντα Στρόμπερι είπε: «είναι πολύ καλή προσθήκη και θεωρώ ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ τον Ολυμπιακό. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να πιεσει πάρα πολύ δυνατά στην άμυνα και στην επίθεση έχει την ικανότητα να δώσει πολλές λύσεις. Και από μακριά με το σουτ και με διεισδύσεις και όπως τον είδα είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει καλή δουλειά στην άμυνα. Μπορεί να δημιουργήσει πολλές καταστάσεις για την ομάδα του και μου άρεσε πολύ και θεωρώ ότι είναι πολύ καλός παίκτης».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ