2015-09-10 14:53:08
Φωτογραφία για ΚΑΠΙΝΟ : ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΑΝ!
Για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του με τα ερυθρόλευκα μίλησε ο Στέφανος Καπίνο κατά την παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου στηνmedia day του Ολυμπιακού το μεσημέρι της Πέμπτης στο Καραϊσκάκη.

Ο νεαρός τερματοφύλακας, ο οποίος αποκτήθηκε από τη γερμανική Μάιντζ, αναμένεται να αποτελέσει ένα δυνατό δίδυμο με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια του Θρύλου, είναι πανέτοιμος να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά και να δικαιώσει όπως τόνισε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που τον πίστεψαν, ενώ δήλωσε ότι αγωνίζεται στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

«Στόχος είναι σίγουρα να καταφέρω να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό, που είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Από εκεί και πέρα υπάρχει ανταγωνισμός, μπροστά μου είναι ένας πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας που έχει δείξει την αξία του όλα αυτά τα χρόνια.

Στόχος μου είναι να καταφέρω να δουλέψω με τον Αλέκο Ράντο, ο οποίος με βοηθάει, όπως και τα άλλα παιδιά σε καθημερινή βάση στην προπόνηση, ώστε όταν μου δοθεί η ευκαιρία να είμαι έτοιμος να την αρπάξω και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καπίνο.

Για το ματς με την Μπάγερν είπε: «Μιλάμε για μια τεράστια ομάδα. Βασίζεται πολύ στην φιλοσοφία του προπονητή της, αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να την κοντράρουμε, ειδικά στο Καραϊσκάκη»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ