2015-09-11 19:40:12
Φωτογραφία για ΣΤΑ... ΣΚΑΡΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΜΠΑΓΕΡΝ!
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει στα... σκαριά συνεργασία με την Μπάγερν Μονάχου, η οποία θα έχει πάνω από 2 χιλιάδες κόσμο στο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός εδώ και χρόνια έχει μπει στην ευρωπαϊκή ελίτ και σκοπεύει να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο. Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή το γεγονός πως η Μπάγερν Μονάχου έρχεται στην Αθήνα (το πρόγραμμα των Βαυαρών περιλαμβάνει παραμονή στο Intercontinental και συνέντευξη Τύπου εκεί -οι ερυθρόλευκοι θα τροποποιήσουν το πρόγραμμά τους για τον λόγο αυτό- και ενώ υπάρχει πρόθεση να κάνουν την τελευταία προπόνησή τους στο Καραϊσκάκη) στο Λιμάνι ετοιμάζουν μία σειρά από συνεργασίες με το γερμανικό μεγαθήριο, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr".

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν αναπτύξει εδώ και αρκετό καιρό εξαιρετικές σχέσεις με τους Γερμανούς και μάλιστα δεν αποκλείονται άμεσα και σχετικές ανακοινώσεις επί του θέματος.

Ως προς το προσεχές ματς των δύο αντιπάλων η Μπάγερν -όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό διάστημα- είχε ζητήσει 5.000 εισιτήρια για τις ανάγκες της αλλά τελικώς θα έχει λίγο παραπάνω από 2 χιλιάδες κόσμο στις κερκίδες του φαληρικού γηπέδου.

Την Τρίτη (15/9) το απόγευμα (19:00) ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα γυμνάσει τα αστέρια της Μπάγερν Μονάχου στο Καραϊσκάκη, στην τελευταία προπόνηση της γερμανικής ομάδας πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ