2015-09-12 18:23:06
Φωτογραφία για Ελένη Μενεγάκη: Αυτά είναι τα τρία μυστικά ομορφιάς της
Η Ελένη Μενεγάκη έχει από τα ωραιότερα πρόσωπα της τηλεόρασης. Ποια τα μυστικά ομορφιάς της; Η παρουσιάστρια έχει τρεις βασικές «συνταγές» ομορφιάς 1)Χρησιμοποιεί μια ενυδατική κρέμα προσώπου. Αναμειγνύει μια κουταλιά της σούπας μέλι και ένα χυμό λεμονιού αφού τα ανακατέψει καλά τα εφαρμόζει σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, αφήνοντάς να δράσουν για 10′. Τα υλικά αναζωογονούν την επιδερμίδα κάνοντάς την απαλή.

2)Ένα φυτικό απολεπιστικό σώματος για να έχει λαμπερή επιδερμίδα. Χρησιμοποίει για να το φτιάξει ελαιόλαδο και μαύρη ζάχαρη Βοηθάει να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και να διώξει την κυτταρίτιδα.Σε ένα φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη προσθέτει 1/4 φλιτζανιού αγνό λάδι ελιάς. Αναμιγνύει γενναιόδωρα το μείγμα στο σώμα της, εστιάζοντας στις επίμαχες περιοχές. Αν την χρησιμοποιείται δύο φορές την εβδομάδα θα πείτε «αντίο» στην κυτταρίτιδα.

3) Εκτός από σώμα και πρόσωπο η ωραία Ελένη προσέχει και τα μαλλιά της. Με ελαιόλαδο και μέλι φτιάχνει μια ενυδατική μάσκα μαλλιών. Πέντε κουταλιές της σούπας λάδι ελιάς και το ανακατεύει με τρεις κουταλιές της σούπας μέλι. Το βάζει στα μαλλιά της εκτός από τις ρίζες και το αφήνει να δράσει για 20 λεπτά.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ