2015-09-13 20:40:12
Φωτογραφία για Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του American Horror Story
Το νέο τρέιλερ της τηλεοπτικής σειράς τρόμου American Horror Story: Hotel, με τίτλο «Hallways», μας δίνει μια πρώτη γεύση από τους μακάβριους και επικίνδυνους κατοίκους του ξενοδοχείου.

Στο βίντεο βλέπουμε χαρακτήρες της σειράς, όπως οι Chloe Sevigny, Matt Bomer, Angela Bassett και Sarah Paulson, να περιφέρονται στους διαδρόμους ανάμεσα σε ανατριχιαστικά παιδιά, στρώματα ραμμένα με ανθρώπους μέσα σ αυτά και μπλέντερ γεμάτα με αίμα, ενώ λίγο πριν το τέλος του ακολουθούμε τα καταρρακτώδη μαλλιά της αθάνατης, Lady Gaga.

Ο δημιουργός της σειράς Ryan Murphy είχε αποκαλύψει ότι η Lady Gaga θα απεικονίζει την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, «the Countess», που διψάει για αίμα και εμπλέκεται σε ένα ερωτικό τρίγωνο.

Η τραγουδίστρια είχε δηλώσει στο Entertainment Weekly τον ενθουσιασμό της που επιστρέφει στην «τέχνη του σκότους».

«Δεν είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να καταλάβει, αλλά για τους ανθρώπους που μπορούν -όπως οι οπαδοί του horror story- υπάρχει μια πραγματική σύνδεση μεταξύ μας, είναι μια κατηγορία από μόνο του».

Το πως ακριβώς, η πέμπτη σεζόν θα συνδέεται με τις προηγούμενες παραμένει μυστήριο. Σύμφωνα με δήλωση του Ryan Murphy, κάθε κεφάλαιο της ανθολογίας του συνδέεται. Επίσης θα επιστρέψει ένας χαρακτήρας από την πρώτη σεζόν, που ίσως διαλευκάνει το μυστήριο.

Η σειρά του FX θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 7 Οκτωβρίου.
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ... Ο ΛΟΤΖΕΣΚΙ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ... Ο ΛΟΤΖΕΣΚΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ