2012-05-08 10:15:18
Φωτογραφία για ΠΑΣΚΟΥΑΛ: ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Τσάβι Πασκουάλ, μιλώντας στην «El Periodico», ενόψει του ημιτελικού του final 4 της Ευρωλίγκας.

«Δεν κερδίζει πάντα αυτός που έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ. Σε ένα Final 4 όλα μπορούν να συμβούν. Δεν συμφωνώ με όσους μιλούν ήδη για τελικό μεταξύ ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να δυσκολέψει πολύ την ΤΣΣΚΑ και ο Ολυμπιακός εμάς. Η ΤΣΣΚΑ έχει το καλύτερο ρόστερ και είναι φυσικό να θεωρείται φαβορί. Μπορεί να είναι και η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών στην Ευρωλίγκα.

Τουλάχιστον εγώ δεν θυμάμαι ομάδα με τέτοιο υλικό», είπε αρχικά ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα και συνέχισε:

«Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που άλλαξε τελείως, σε ονόματα και στυλ παιχνιδιού, ενώ εξελίχθηκε περισσότερο στη διάρκεια της σεζόν. Έχει παίκτες με αθλητικά προσόντα και ενέργεια, παίζει δυνατά στην άμυνα και είναι πολύ ανταγωνιστική. Ο Ολυμπιακός είναι γρήγορος και αποφασιστικός, με παίκτες που δημιουργούν όπως ο Σπανούλης και ο Λο, καθώς και καλούς σουτέρ σαν τον Γκετσεβίτσιους και τον Κέσελ. Στη ρακέτα έχει ταλαντούχους παίκτες όπως ο Πρίντεζης και ο Άντιτς, αλλά και σέντερ που μπορεί να μην είναι πολύ ψηλοί, αλλά είναι πολύ αθλητικοί και σκληροί, όπως ο Χάινς και ο Ντόρσεϊ».


Όσο για την εξαιρετική άμυνα της δικής του ομάδας, είπε:

«Είμαστε μια ομάδα που κάνει εξαιρετική δουλειά από τακτικής πλευράς και προσαρμόζεται στα χαρακτηριστικά του κάθε αντιπάλου. Στην επίθεση σε κάποια διαστήματα της σεζόν είχαμε προβλήματα, αλλά τώρα τελευταία πιστεύω πως τα πάμε καλά. Είναι φυσικό αυτό, αφού στην αρχή της σεζόν είχαμε τέσσερις νέους παίκτες, τον Έιντσον, τον Χουέρτας, τον Ουάλας και τον Ραμπασέδα, που ήθελαν χρόνο προσαρμογής, ενώ ο Μάικλ επέστρεψε μετά από απουσία ενός χρόνου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ