2012-05-08 10:57:09
Φωτογραφία για Μωρό 10 μηνών μπορεί να πεθάνει αν το φιλήσεις.
Απίστευτο κι όμως αληθινό . Μωρό μόλις 10 εβδομάδων αν το φιλήσεις μπορεί και να πεθάνει. Το μωρό αυτό γεννήθηκε χωρίς ανοσιοποιητικό σύστημα και αυτό μπορέι να του κοστίσει την ζωή του Οι γονείς του μωρού  έχουν μόνο τέσσερις μήνες για να βρουν δότη μυελού των οστών για να σώσουν την μικρή τους Nina από το μοιραίο.

H κορούλα τους πάσχει από ένα σύνδρομο που λέγεται «bubble baby», με αποτέλεσμα να είναι πολύ ευαίσθητη… Ένα απλό κρυωματάκι μπορεί να την σκοτώσει! Αυτό το σύνδρομο το έχει ένα στα 300.000 παιδιά.

Βρίσκεται σε ένα νοσοκομειακό θάλαμο στειρωμένο από μικρόβια και οι γονείς της είναι υποχρεωμένοι να την βλέπουν φορώντας μια χειρουργική μάσκα και καπέλο. Πρέπει να είναι  καθαροί και να φορούν γάντια όταν την κρατούν στα χέρια.

Η Nina μπορεί να δει μόνο τα μάτια τους μέσα από όλα αυτά που φορούν Οι γονείς ζητούν από όσους μπορούν και θέλουν να δουν  αν μπορούν να γίνουν συμβατοί δότες… «Είναι τραγικό να ξέρουμε πως η κόρη μας μπορεί να έχει μόλις λίγους μήνες για να ζήσει» τονίζουν οι Graeme και Aga Warnell.

«Θέλω να την αγγίξω , να την γεμίσω με φιλιά και δεν μπορώ… Όνειρό μου είναι να δω τα παιδιά μου να παίζουν όλα μαζί, να κρατιούνται από το χέρι, να έχουν μέλλον μαζί» εξομολογείται με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του βρέφους .
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ