2015-09-17 02:49:11
Φωτογραφία για ΤΟ... ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΣΑΛΙΝΟ
«Θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά ο Λεάντρο Σαλίνο αναφερόμενος στις χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπάγερν.

Απογοητευμένος από την ήττα των ερυθρόλευκων από την Μπάγερν εμφανίστηκε ο αμυντικός του Θρύλου, ο οποίος μιλώντας μετά το τέλος του ματς, τόνισε πως το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε διαφορετική εξέλιξη αν οι ερυθρόλευκοι εκμεταλλεύονταν τις ευκαιρίες που είχαν απέναντι στον Μάνουελ Νόιερ.

Όσον αφορά την πρόκριση, δήλωσε πως τα πάντα παραμένουν ανοιχτά στον όμιλο.

Αναλυτικά ο Σαλίνο είπε:

«Είναι αλήθεια, δεν ήταν μόνο η δική μου εμφάνιση, αλλά η απόδοση όλης της ομάδας πολύ καλή. Πρέπει να παλέψεις και να τρέξεις πολύ για να κερδίσεις τη Μπάγερν. Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνισή μας, αλλά είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και μετά το γκολ που δεχθήκαμε, που δεν αξιοποιήσαμε. Ωστόσο, δεν τελείωσε τίποτα, υπάρχουν ακόμη παιχνίδια στον όμιλο».

Για τις ευκαιρίες απέναντι στον Νόιερ: «Αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν. Δεν είναι μόνο ο Νόιερ που σταμάτησε το παιχνίδι. Κάναμε πολύ δουλειά στο χώρο του κέντρου. Όλο το παιχνίδι έγινε στο κέντρο και δεν χρειάστηκε να δουλέψει τόσο η άμυνα. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει τα πράγματα»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ