2015-09-17 08:30:13
Φωτογραφία για ΣΙΟΒΑΣ : ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΓΕΛΟΙΑ ΓΚΟΛ...
Πικρή γεύση άφησε στον Ολυμπιακό η ήττα με 0-3 από την Μπάγερν Μονάχου στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, όπως τόνισε και ο Δημήτρης Σιόβας λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Βαυαρούς.

Ο στόπερ του Θρύλου, δήλωσε ότι οι ερυθρόλευκοι άξιζαν την ισοπαλία και πως εάν ο Ιντέγε ευστοχούσε στην κεφαλιά στην αρχή του παιχνιδιού τότε το παιχνίδι θα έπαιρνε άλλη τροπή.

Ακόμα, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός των ερυθρόλευκων, υπογράμμισε ότι ο Ολυμπιακός θα παλέψει για τη δεύτερη θέση στον όμιλο μαζί με την Άρσεναλ.

«Το ίδιο πράγμα είναι. Εμείς τους αντιμετωπίζουμε όλους με τον ίδιο τρόπο. Μπορέσαμε και ανταπεξήλθαμε στο παιχνίδι και ήμασταν άτυχοι έτσι όπως εξελίχθηκε στο τέλος το παιχνίδι. Νομίζω μπορούσαμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα όπως το 0-0 ή το 1-1. Όλα τα γκολ που πέτυχε η Μπάγερν ήταν τυχερά. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε», τόνισε αρχικά ο στόπερ του Θρύλου σε ερώτηση για το πώς είναι να αντιμετωπίζεις τα «αστέρια» της Μπάγερν.


Στη συνέχεια, ο Σιόβας ανέφερε: «Πρώτα απ’ όλα δεν ήταν ευκαιρίες αυτές που δημιούργησαν. Έτσι όπως ήρθε το γκολ για την Μπάγερν μας κόπηκαν τα πόδια, αλλά νομίζω ότι δεν πιστώθηκαν κάποια ιδιαίτερη ευκαιρία. Εμείς συνεχίζουμε. Πιστεύω ότι θα πάρουμε καλά αποτελέσματα και όπως είχα πει και στην κλήρωση, θα παλέψουμε με την Άρσεναλ για την δεύτερη θέση. Είδαμε ότι με αυτόν τον τρόπο του παιχνιδιού που παίξαμε μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Όπως παίξαμε σήμερα έτσι θα παίξουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Και μέσα στην Μπάγερν και με την Άρσεναλ».

Ενώ ο υψηλόσωμος στόπερ των ερυθρόλευκων, κατέληξε λέγοντας: «Πιστεύω ότι η ευκαιρία που κάναμε στην αρχή του παιχνιδιού με τον Ιντέγε εάν έμπαινε το γκολ θα άλλαζε τη ροή του παιχνιδιού. Μετά νομίζω ότι ο Λεβαντόφσκι είχε μία ευκαιρία, αλλά αυτές ήταν οι φάσεις που χάσανε. Πικραθήκαμε με το πώς δεχτήκαμε το πρώτο γκολ. Το παιχνίδι μου θύμισε λίγο αυτό με την Παρί Σεν Ζερμέν όπου δεχθήκαμε τα γκολ μέσα σε λίγα λεπτά. Νομίζω δεχτήκαμε γελοία γκολ, η Μπάγερν ήταν τυχερή και πιστεύω ότι αξίζαμε την ισοπαλία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ