2015-09-17 08:30:02
Φωτογραφία για Αναποφάσιστοι, νεολαία και αποχή θα κρίνουν τον νικητή - Οι τελευταίες κινήσεις Τσίπρα
Στην τελική ευθεία της εκλογικής «μάχης» εισέρχονται όλα τα κόμματα και οι μηχανές στο επικοινωνιακό επιτελείο ΣΥΡΙΖΑ παίρνουν «φωτιά», προκειμένου να προσελκύσουν στο χρόνο που απέμεινε όσο το δυνατόν περισσότερους ψηφοφόρους.

Οι τελευταίες ημέρες της προεκλογικής εκστρατείας είναι απολύτως επικεντρωμένες στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θεωρείται το δυνατό «χαρτί» που σύμφωνα με τους συνεργάτες του μπορεί να υπερκεράσει τα όποια… φάλτσα.

Έτσι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί απόψε στο Ηράκλειο της Κρήτης( όπου αυτή τη φορά είναι υποψήφιος) για να πραγματοποιήσει την προτελευταία του ομιλία, επιδιώκοντας αδιαμφισβήτητα να διατηρήσει τις υψηλές εκλογικές επιδόσεις του Ιανουαρίου στη μεγαλόνησο.

Κοινή πεποίθηση στα υψηλά κλιμάκια της Κουμουνδούρου είναι ότι υπάρχουν τα περιθώρια:

να κερδίσουν τους ψηφοφόρους του Ιανουαρίου που σκέπτονται– έστω και με μισή καρδιά- μετά το τρίτο μνημόνιο να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας στον Αλέξη Τσίπρα μια δεύτερη ευκαιρία


να προσεγγίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους νέους, και για το λόγο αυτό ο κ. Τσίπρας δεν σταματά να εστιάζει στην προβολή του διπόλου «παλιό- νέο», αλλά και να θυμίζει τα πεπραγμένα του δικομματισμού ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

να διαχειριστούν τους ψηφοφόρους του… καναπέ, για τους οποίους και πιστεύουν ότι αυτοί θα καθορίσουν την τελική διαφορά

«Κλειδί» η πορεία για την επόμενη μέρα

Με ορίζοντα τέλος την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής, και τους συσχετισμούς της επόμενης ημέρας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προτάσσει όλο και πιο επιτακτικά τη θέση ότι θα υπάρξει κυβερνητική σταθερότητα, ασχέτως αποτελέσματος.Κι αυτό γιατί υπό τις παρούσες συνθήκες και την απειλή ενός Grexit να κρέμεται ακόμα πάνω από την Ελλάδα, χρειάζεται η μεγαλύτερη δυνατή κινητοποίηση.

Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, κάλεσε από την Πάτρα τους ψηφοφόρους να πάνε όλοι και όλες στις κάλπες, λέγοντας με νόημα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβει "την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας από την επόμενη Δευτέρα για να εγγυηθούμε τη σταθερή και ασφαλή πορεία της Ελλάδας προς το αύριο".

Απευθύνοντας τέλος ένα "μεγάλο πατριωτικό και δημοκρατικό προσκλητήριο" με στόχο να...αγκαλιάσει όσους περισσότερους ψηφοφόρους μπορεί, διαβεβαίωσε ότι από τη Δευτέρα, ο ΣΥΡΙΖΑ "σχηματίζει κυβέρνηση, όλων των Ελλήνων, ανεξάρτητα από την ψήφο τους, ανεξάρτητα από την ιδεολογική και πολιτική τοποθέτησή τους". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ