2015-09-19 19:32:26
Φωτογραφία για Η αγάπη θέλει θυσίες...δείτε τα πιο ακραία πράγματα από οπαδούς της Apple
Είναι γνωστό πως τα προϊόντα της Apple είναι τα πιο πολυπόθητα προϊόντα στον πλανήτη κάτι που κάνει πολλές φορές τους ανθρώπους να οδηγούνται σε πολύ ακραίες και επικίνδυνες καταστάσεις . για να τα αποκτήσουν, η ακόμη και για να τα προστατεύσουν.

Πάμε να θυμηθούμε μερικά από τα πιο ακραία πράγματα που έχουν κάνει οι οπαδοί της Apple.

Το 20011 ένας Κινέζος 17 χρόνων αποφάσισε να πουλήσει το ένα του νεφρό για να αποκτήσει ένα ipad2.

Ο δεκαεπτάχρονος κατάφερε να πραγματοποιήσει την συναλλαγή και μάλιστα απέκτησε το ipad2 και μαζί και ένα iphone 4 αλλά λίγο καιρό αργότερα απέκτησε και σοβαρά προβλήματα στην υγεία του καθώς η κίνηση του πήρε μεγάλες διαστάσεις και συνελήφθησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Το 2013 ένα ζευγάρι Κινέζων αποφάσισαν να πουλήσουν το τρίτο τους παιδί θέλοντας να αποκτήσουν ένα iphone με την δικαιολογία ότι δεν μπορούσαν να το μεγαλώσουν όπου και αυτοί εντοπίστηκαν από την αστυνομία και φυλακίστηκαν


Ένα χρόνο αργότερα άλλος Κινέζος νοίκιαζε την φίλη του με ανταλλαγή ένα καινούργιο iphone και σύμφωνα με τον ίδιο όχι για σεξουαλική εκμετάλλευση αλλά απλά για ένα δείπνο.

Αλλά και μια έφηβη από την επαρχία Γκουανγκντόνγκ δημοσίευσε στο κοινωνικό δίκτυο Weibo πως ανταλλάσσει την παρθενιά της με ένα iphone 4 αφού ο πατέρας της δεν μπορούσε να της το πάρει

Ένας 16 χρόνος από την Γερμανία όταν του έπεσε το iphone του μέσα σε μια λίμνη αρχικά ήθελε να αγοράσει μια στολή δύτη αλλά μετά κατέληξε με μια αντλία να αποστραγγίσει την λίμνη ρίχνοντας τα νερά σε μια δημόσια τουαλέτα.

Ο 16 χρόνος συνελήφθη και πλήρωσε τις ζημιές που προκάλεσε

Σε μια άλλη περίπτωση σε μια επαρχία της Κίνας στο Henan ένα iphone έπεσε από τα χέρια μια κοπέλας μέσα σε ένα βόθρο όπου προσπαθώντας να το το πάρει η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της και έσπευσε η μητέρα της να την βοηθήσει όπου και οι δυο είχαν τραγικό τέλος.

Για να μην αναφερθούμε στις ατέλειωτες ουρές που σχηματίζονται έχω από τα καταστήματα ημέρες πριν κυκλοφορήσει ένα νέο μοντέλο iphone.

Και άλλους να αφιερώνουν το ίδιο τους το σώμα...
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ