2012-05-08 12:31:28
Φωτογραφία για Κατέρρευσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες 15 μέρες της προεκλογικής περιόδου
Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα καρτέλα για το πως διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα των φετινών εκλογών παρουσίασε χθες ο Ηλίας Νικολακόπουλος στο Mega,  η οποία και δείχνει την αποτυχία των δυο μεγάλων κομμάτων να πείσουν τους πολίτες κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Η Παραπολιτική τόνισε αρκετές φορές στο διάστημα των τελευταίων 15 ήμερων ότι στο μεν ΠΑΣΟΚ κόστισε η επιλογή του Πύρρου Δήμα (εδώ) ενώ στη ...Νέα Δημοκρατία κόστισε αρκετά η εξαφάνιση του Αντώνη Σαμαρά από τα ΜΜΕ (εδώ) και η άρνηση του να δώσει συνεντεύξεις.

Την ίδια ώρα, η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για μια κυβέρνηση της Αριστεράς εκτόξευσε τα ποσοστά του κι έπεισε το μεγαλύτερο μέρος των αναποφάσιστων ψηφοφόρων ενώ ανάλογη ήταν και η επιτυχία της υστερικής ρητορικής του Πάνου Καμμένου.

Συνοψίζοντας, είναι βολικό κυρίως για τον Βενιζέλο να πιστεύει ότι για όλα φταίει η εποχή Παπανδρέου αλλά τα νούμερα δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ κατέρρευσε στα δικά του χέρια όπως η ΝΔ στα χέρια του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος ζητούσε ουτοπικά την...αυτοδυναμία.
Parapolitiki.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
H πιο «καυτή» Ελληνίδα Dj
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
H πιο «καυτή» Ελληνίδα Dj
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ