2015-09-20 12:27:18
Φωτογραφία για ΝΕΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ...
Έτοιμος είναι ο διάδοχος του Λουίς Φαν Χάαλ για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα οι διοικούντες τους «κόκκινους διαβόλους» ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ο… εκλεκτός.

Μεγάλη συζήτηση γίνεται για τον προπονητή που θα διαδεχθεί τον Λουίς φαν Χάαλ στην τεχνική ηγεσία της Γιουνάιτεντ το 2017, όταν και λήγει το συμβόλαιο του Ολλανδού τεχνικού με τους «κόκκινους διαβόλους».

Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι ο Ράιαν Γκιγκς είναι αρκετά πιθανό να διαδεχθεί τον στενό του συνεργάτη εκείνο το καλοκαίρι, όμως σημερινό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Φαν Χάαλ δεν είναι άλλος από τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Daily Mirror» που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", αναφέρει ότι ο Καταλανός τεχνικός θα μετακομίσει το επόμενο καλοκαίρι στο «Ολντ Τράφορντ», αφού θεωρείται πια απίθανο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπάγερν Μονάχου.

Ωστόσο, η Γιουνάιτεντ δεν είναι η μοναδική ομάδα που… πολιορκεί τον προπονητή της ευρωπαϊκής αντιπάλου του Ολυμπιακού, αφού και η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να έχει έρθει εδώ και καιρό σε επαφή μαζί του για να αναλάβει τους «πολίτες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ