2012-05-08 13:00:08
Φωτογραφία για 33ο Ράλλυ Κένταυρος: Δείτε όλους τους συμμετέχοντες
Όλοι οι διεκδικητές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ δίνουν το παρών στο Ράλλυ Κένταυρος 2012!

Με 45 πληρώματα θα ξεκινήσει το Σάββατο, 12 Μαΐου, από τις 13:00 έως τις 16:00, εμπρός από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στην παραλία του Βόλου ο Τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων και εν συνεχεία στις 18:00 η πανηγυρική τελετή εκκίνησης στον ίδιο χώρο.

Πληρώματα και αυτοκίνητα θα είναι έτοιμα για την Κυριακή 13/5 το πρωί στις 10:00 από την Πορταριά όπου και θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα για έναν από τους πιο όμορφους αγώνες του πρωταθλήματος, ο οποίος φέτος έχει μικρύνει τόσο σε διάρκεια όσο και σε χιλιόμετρα λόγο της οικονομικής κρίσης, αλλά χωρίς όμως να αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του αγώνα.

Παρόντες όλοι οι διεκδικητές του Πρωταθλήματος με απόντα μόνο τον Δημήτρη Μίχο. Καμιτσάκης και Κύρκος θα δώσουν μάχη στο Βουνό των Κενταύρων, με τον δεύτερο να θέλει να πάρει τη ρεβάνς από το Ράλλυ Φθιώτιδας. Επίσης όλοι η Κρήτη είναι εδώ με πέντε πληρώματα και τον Αναπολιωτάκη να θέλει να κρατήσει τα σκήπτρα από τον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

Μεγάλο μείον στον φετινό αγώνα τα Βολιώτικα πληρώματα που κάποια από αυτά δυστυχώς δεν μπόρεσαν να δηλώσουν παρών λόγο κρίσης.

Δείτε εδώ τον πίνακα συμμετεχόντων με αριθμητική σειρά.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ