2015-09-24 05:38:06
Φωτογραφία για ΗΠΑ: Ηλικιωμένος δέχτηκε επίθεση για μερικά... κρακεράκια με Nutella
Ένας άνδρας από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ συνελήφθη με την κατηγορία ότι γρονθοκόπησε έναν ηλικιωμένο πελάτη σούπερ-μάρκετ, μετά από μία διαφωνία που είχαν για μερικά κρακεράκια με Nutella, τα οποία έδινε δωρεάν η εταιρεία για την προώθηση του προϊόντος της.

Σύμφωνα με τη Huffington Post, o 24χρονος Derrick Gharabighi κατηγορείται ότι «άρπαξε» όλα τα κρακεράκια από τον δίσκο της Nutella, ακριβώς τη στιγμή που ο ηλικιωμένος πελάτης άπλωνε το χέρι του για να δοκιμάσει ένα. Όταν ο τελευταίος του έκανε παρατήρηση, ο νεαρός αντέδρασε ακραία βρίζοντας  τον ηλικιωμένο και ρίχνοντάς του μία γροθιά στο πρόσωπο.

Μετά τη διένεξη, το θύμα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο καθώς το χτύπημα του νεαρού του είχε προκαλέσει σημαντικό πρήξιμο στο μάτι και ένα επικίνδυνο τραύμα στην ίδια περιοχή.

«Είναι κρίμα να αντιμετωπίζει ένα άτομο στην έβδομη ή και όγδοη δεκαετία της ζωής του τέτοιου είδους καταστάσεις και μάλιστα για κάτι τόσο ευτελές όσο μία... Nutella», ανέφερε στον ιστότοπο ένας αστυνομικός του Τμήματος του Μπέρμπανκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Gharabighi απασχολεί τις αρχές. Μόλις δύο εβδομάδες πριν από το συμβάν είχε συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών και μικροκλοπή ενώ εναντίον του έχει κατατεθεί και μήνυση από τη σύζυγό του για κακοποίηση. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ