2015-09-24 22:54:12
Φωτογραφία για ΑΥΤΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΣΙΛΒΑ ΓΙΑΤΙ... «ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ»
Ο Μάρκο Σίλβα αξίωσε από τους παίκτες του... ανασύνταξη δυνάμεων, διότι τους περιμένει δύσκολη συνέχεια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναγνωρίζοντας πως εκτός από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τα ματς με Άρσεναλ και ΠΑΟΚ δεν... περιορίστηκε στα συγχαρητήρια προς τους παίκτες του για τη νίκη στην Ξάνθη. Συγχαρητήρια που είχαν να κάνουν τόσο με την γενικότερη αντίδρασή τους μετά το 1-1, όσο και για την προσπάθεια που έγινε συνολικά στο πιο δύσκολο έως τώρα ματς της χρονιάς.

«Από εδώ και πέρα χρειαζόμαστε ακόμα πιο μεγάλη συγκρότηση και προσοχή, γιατί μας περιμένουν δύσκολα. Έχουμε μπροστά μας καθοριστικά ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Θα πρέπει να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας, να δουλέψουμε ακόμα καλύτερα και να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στην συνέχεια», υπογράμμισε μεταξύ άλλων στον Ρέντη ο Μάρκο Σίλβα, που θύμισε σε όλους ότι ξέρουν πολύ καλά το τι πρέπει να κάνουν.


Στόχος του προπονητή του Ολυμπιακού πάντως είναι να έχει σε πλήρη εγρήγορση όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του.

Τόνισε μάλιστα πως θα πει περισσότερα στους παίκτες του αύριο Παρασκευή ενώ θα τους δείξει και πλάνα από αγώνες του ΠΑΣ Γιάννινα. Με τους Ηπειρώτες μάλιστα λειτούργησε όπως και με την Ξάνθη. Συγκέντρωσε ματς από πέρυσι προκειμένου να σχηματίσει επαρκή εικόνα και ειδικά τους αγώνες με τους... μεγάλους του πρωταθλήματος.

Επιπλέον την Πέμπτη στο Ρέντη βρέθηκε κλιμάκιο της UEFA για αιφνιδιαστικό ντόπινγκ κοντρόλ με ένα γκρούπ παικτών να περνάει από τα απαιτούμενα τεστ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ