2015-09-25 11:46:10
Φωτογραφία για Η μεγάλη ανατροπή της Ελένης Μενεγάκη: Όλη η αλήθεια για την αλλαγή στα μαλλιά της
Η Ελένη Μενεγάκη όπως είναι γνωστό πια σε όλους θα κάνει πρεμιέρα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν τη Δευτέρα στις 28 Σεπτεμβρίου στις 13.00, καλησπερίζοντας το κοινό που την περιμένει και φέτος ανυπόμονα.

Εξάλλου, η παρουσιάστρια συνηθίζει να ξεκινά την εκπομπή της τα τελευταία χρόνια πάντα την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και δεν θα γινόταν φέτος να ακολουθήσει διαφορετική τακτική.

Την Τετάρτη το βράδυ, ο Alpha δημοσίευσε μέσα στην επίσημη σελίδα του στον Κυβερνοχώρο τα τρία trailer της εκπομπής, τα οποία έγιναν αμέσως viral.

Εκτός όμως από τα τηλεοπτικά, η Ελένη Μενεγάκη θα πρωταγωνιστεί και στη μικρή οθόνη όχι μόνο μέσα από την εκπομπή της, αλλά και μέσα από ένα καινούργιο διαφημιστικό σποτ που θα βγει στον αέρα στις 29 Σεπτεμβρίου, ως τη νέα πρέσβειρα της L’Oreal Paris.

Η συμφωνία μάλιστα με τους εκπροσώπους της διάσημης εταιρείας καλλυντικών κλείστηκε αρκετό καιρό πριν και συγκεκριμένα το καλοκαίρι. Οι φήμες που κυκλοφορούσαν μέχρι τώρα αλλά και τα δημοσιεύματα την ήθελαν να αλλάζει σύντομα χρώμα μαλλιών και να αποχωρίζεται το ξανθό σήμα κατατεθέν της.


Αυτές όμως τελικά δεν ισχύουν. Η ίδια επιμένει στο χρώμα που έχει, καθώς της ταιριάζει πολύ και τη φωτίζει ακόμα περισσότερο στο γυαλί.

Τι θα διαφημίσει όμως; Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα γίνει το κεντρικό πρόσωπο ενός νέου προιόντος για τα μαλλιά. Η ίδια, στη συνέντευξη Τύπου αποκάλυψε πως βρισκόταν σε συζητήσεις με τους υπεύθυνους της L’Oreal Paris εδώ και δυο χρόνια, πριν καταλήξει σε αυτό το deal. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ