2015-09-26 10:10:07
Φωτογραφία για ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ... ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΙΛΒΑ
Με σημαντικές απουσίες θα παίξει ο Ολυμπιακός την ερχόμενη Τρίτη στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ, αλλά ο Μάρκο Σίλβα... έχει λύσεις και είναι έτοιμος να αξιοποιήσει το βάθος του ρόστερ του.

Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν σοβαρές απουσίες σε όλες τις γραμμές, καθώς ο Ντα Κόστα στην άμυνα βγήκε νοκ άουτ, στον άξονα ο Μιλιβόγεβιτς παραμένει τιμωρημένος, ενώ στην επίθεση θα λείψει η ηγετική φυσιογνωμία του Τσόρι που δεν έχει ακόμη προπονηθεί με την ομάδα μετά τη θλάση στο ματς με την Μπάγερν, αλλά και ο σούπερ φορμαρισμένος Ντουρμάζ που είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα χρησιμοποιήσει τον Μποτία στην άμυνα, θα ενεργοποιήσει τον Κασάμι στο κέντρο, θα βάλει τον Φορτούνη στη θέση του Τσόρι, ενώ ετοιμάζει για το αριστερό άκρο τον Ερνάνι.

Στο κέντρο υπάρχουν και οι απουσίες των Μανιάτη, Μπουχαλάκη αλλά ο Καμπιάσο είναι σε διαρκή άνοδο και υπάρχει η λύση... Σαλίνο που δοκιμάστηκε με επιτυχία κόντρα στην Μπάγερν.

Αυτό που πάντως έχει τώρα στο μυαλό του ο Σίλβα είναι να νικήσει η ομάδα του τον ΠΑΣ Γιάννινα, έναν αντίπαλο που και σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται αλλά και έχει κάνει ζημιές στον Ολυμπιακό την τελευταία διετία (μία νίκη του Ολυμπιακού, μία ισοπαλία και δύο νίκες του ΠΑΣ!). Άλλωστε η ομάδα των Ιωαννίνων είναι η τελευταία στο πρωτάθλημα που έκοψε βαθμούς από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη τον περασμένο Δεκέμβρη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ