2015-09-26 13:00:24
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟ «5Χ5» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΑΙ ΤΟ... ΡΕΚΟΡ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Το «5 στα 5» πριν από την αναμέτρηση με την Άρσεναλ θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός απόψε στο Καραϊσκάκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο αν νικήσει θα σημειώσει ένα αξιοσημείωτο ρεκόρ στα εντός έδρας παιχίδια του.

Σίγουρα το ματς με την Άρσεναλ για τη 2η αγωνιστική του Champions League στο Λονδίνο έχει ξεχωριστεί σημασία για όλους στον Ολυμπιακό.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν έχουν λόγους να συγκεντρωθούν στην αποψινή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (20:30, Novasports 2).

Πρώτα από όλα οι ερυθρόλευκοι θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους στις εγχώριες διοργανώσεις, κάνοντας το «5Χ5» κόντρα στους Ηπειρώτες και να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην Αγγλία για να αντιμετωπίσουν την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

Ωστόσο, υπάρχει και άλλο ένα αξιοσημείωτο... ρεκόρ που μπορούν να πετύχουν οι ερυθρόλευκοι, αν καταφέρουν να επικρατήσουν του ΠΑΣ. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός από τον Οκτώβριο του 2011, όταν και αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2 με τον ΟΦΗ στο φαληρικό στάδιο, μετράει... 50 νίκες στην έδρα του, σε αγώνες που έχει ανοίξει εκείνος πρώτος το σκορ και καταφέρνει να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.


Με… κεκτημένη ταχύτητα μετά το «διπλό» στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη, οι ερυθρόλευκοι θέλουν να πάρουν την πέμπτη τους σερί νίκη και να ταξιδέψουν για το Λονδίνο για μία πραγματική... «μάχη» κόντρα στην Άρσεναλ του Βενγκέρ.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μάρκο Σίλβα σε αυτό το διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο του Θρύλου έχει δείξει πως δεν είναι από τους προπονητές που συνηθίζει να τα αλλάζει όλα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Έτσι δεν πρόκειται να υπάρξουν ριζικές αλλαγές απέναντι στους Γιαννιώτες, αν και ο Πορτογάλος τεχνικός δεν άνοιξε τα χαρτιά του για τη σημερινή αναμέτρηση.

Όλα δείχνουν ότι κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μποτία, Σιόβα και Μασουακού. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Καμπιάσο και ο Μιλιβόγεβιτς, με τους Ντουρμάζ και Πάρντο στα πλάγια.

Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Αυλωνίτης, Φινμπόγκασον, Ερνάνι, Κασάμι, Κολοβός, Σεμπά και Βούρος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ