2015-09-27 01:45:16
Φωτογραφία για ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ... ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο ΚΟΛΟΒΟΣ!
Το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Δημήτρης Κολοβός στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα το βράδυ του Σαββάτου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μάλιστα, συμπλήρωσε και 100 συμμετοχές στην Superleague και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε χαρούμενος για το συγκεκριμένο επίτευγμά του.

Ακόμα, ο Κολοβός παρουσιάστηκε αισιόδοξος για το κρίσιμο παιχνίδι των ερυθρόλευκων την Τρίτη (29/09) κόντρα στην Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς», καθώς ανέφερε ότι ο Θρύλος μπορεί να πάρει κάτι καλό κόντρα στους «κανονιέρηδες».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κολοβός μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

Για το ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ χαρούμενος για ντεμπούτο μου. Είμαι, ακόμα, πολύ χαρούμενος που παίρνω και εγώ τις ευκαιρίες μου για να βοηθήσω την ομάδα. Όταν ήμουν στον Πανιώνιο, το ντεμπούτο το είχα κάνει απέναντι στον Ολυμπιακό, εδώ στο Καραϊσκάκη».

Για το ματς με τον ΠΑΣ: «Ο ΠΑΣ στα πρώτα 30 λεπτά στεκόταν καλά στο γήπεδο. Αλλά πιστεύω ότι μετά που σκοράραμε, άνοιξε το παιχνίδι και καταφέραμε να κερδίσουμε γιατί ο ΠΑΣ προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Εμείς βάλαμε και άλλα γκολ και έτσι το παιχνίδι πήρε αυτή την τροπή».

Για το παιχνίδι με την Άρσεναλ: «Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Άρσεναλ, είναι πολύ καλή ομάδα. Αυτή η νίκη μας δίνει ώθηση και πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε καλά στο παιχνίδι της Αγγλίας και να πάρουμε κάτι καλό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ