2015-09-28 00:50:18
Φωτογραφία για ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΣΟΡΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ... ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΜΑΝΙΑΤΗ!
Οι Τσόρι και Μπουχαλάκης συνεχίζουν να κινούνται ατομικά στον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν πως θα τεθούν εκτός με Άρσεναλ.

Ο Μάρκο Σίλβα μετράει εδώ και μέρες... τέσσερις απουσίες για την Άρσεναλ. Έχει τον τραυματία Ντα Κόστα, τους ανέτοιμους Τσόρι και Μπουχαλάκη και τον τιμωρημένο Μιλιβόγεβιτς. Εξ αυτών οι Ντα Κόστα, Τσόρι και Μπουχαλάκης κινήθηκαν σε ατομικούς ρυθμούς και την Κυριακή. Ο πρώτος με τη θεραπεία του και οι άλλοι δύο με τα προγράμματά τους.

Ο Ντα Κόστα και ο Σέρβος έτσι και αλλιώς ήταν 100% βέβαιο πως θα ήταν off.

Κατά τα άλλα ως προς την αποστολή ο Γιάννης Μανιάτης αν και ακόμα δεν είναι στο επίπεδο που απαιτείται μπορεί να μπει αποστολή ενώ για ψυχολογικούς λόγους μπορεί να ακολουθήσει την ομάδα στην Αγγλία ο Αργεντίνος μέσος. Την αποστολή έτσι και αλλιώς θα την βγάλει τη Δευτέρα ο Μάρκο Σίλβα.

Σε αυτήν εκτός απρόοπτου θα είναι οι Ρομπέρτο, Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Σαλίνο, Σιόβας, Μποτία, Βούρος, Μασουακού, Καμπιάσο, Κασάμι, Φορτούνης, Πάρντο, Ερνάνι, Σεμπά, Φινμπόγκασον, Ιντέγε, Πουλίδο και ίσως ο Μανιάτης. Υπάρχει το ενδεχόμενο και για τον Λάτσι ως προς τους εκλεκτούς των ερυθρόλευκων για το ματς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ