2015-09-30 18:00:12
Φωτογραφία για ΟΙ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ... ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΟ EMIRATES! (PHOTOS)
Μεγάλη έκταση στον Βρετανικό αθλητικό τύπο έχει πάρει η εντός έδρας ήττα της Άρσεναλ από τον Ολυμπιακό. Το "διπλό" τον ερυθρόλευκων κυριαρχεί, μαζί με την ήττα της Τσέλσι από την Πόρτο, σαν κεντρική είδηση.

Δείτε αναλυτικά τα πρωτοσέλιδα των αγγλικών εφημερίδων μετά τον θρίαμβο του Θρύλου επί των "κανονιέρηδων", όπως τα παρουσιάζει το "contra.gr":

Η "Sun" αναφέρει πως οι "κανονιέρηδες" έφυγαν ταπεινωμένοι από την ελληνική τραγωδία, ενώ ο κεντρικός τίτλος είναι ιδιαίτερα επιθετικός, αφού κάνει λόγο για "ευρωσκουπίδια".

Η "Metro Sport" σχολιάζει πως οι "γίγαντες" της Premier League, Άρσεναλ κι η Τσέλσι... παραπάτησαν και ηττήθηκαν από τον Ολυμπιακό και Πόρτο αντίστοιχα. "Ελαττωματικές Δυνάμεις", είναι ο βασικός τίτλος της εφημερίδας.

Ο "Guardian" επικεντρώνεται στον "γκαφατζή" Νταβίντ Οσπίνα, τονίζοντας πως ο Κολομβιανός αφήνει την Άρσεναλ να δει κατάματα τον αποκλεισμό.


Η "Mirror" κάνει λογοπαίγνιο με τον Οσπίνα, έχοντας ως τίτλο "Oops... pina", ενώ αναφέρει πως το λάθος του 28χρονου γκολκίπερ διατήρησε την Άρσεναλ στον πάτο της βαθμολογίας.

H "Star Sport" κάνει λόγο για "Ράπισμα".

Οι "Times" έχουν επικεντρωθεί, όσον αφορά στον τίτλο, στην ήττα της Τσέλσι και τον Ζοζέ Μουρίνιο, όμως έχει ως κεντρική φωτογραφία τους Οσπίνα και Κονσιελνί. "Διπλό πρόβλημα για το ντουέτο του Champions League", αναφέρει.

Η "Daily Telegraph" έχει μοιράσει τη σελίδα στις ήττες των Άρσεναλ και Τσέλσι, με κεντρικό πρόσωπα τους απογοητευμένους Αλέξις Σάντσες και Ντιέγκο Κόστα. "Τιμωρία Κεφαλαίου", είναι ο βασικός τίτλος. "Οι Έλληνες σόκαραν την Άρσεναλ", σχολιάζει η εφημερίδα.

Η "Daily Express" χρησιμοποιεί κι αυτή λογοπαίγνιο, κάνοντας λόγο για "λαδωμένα δάκτυλα", με τη φάση του Οσπίνα να βρίσκεται κι εδώ στο επίκεντρο.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ