2015-10-01 19:00:11
Φωτογραφία για Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΣΛΟΥΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΚΑΙ... ΟΧΙ ΜΟΝΟ!
Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για τη μεταγραφή του στη Φενέρμπαχτσε, απάντησε στο ερώτημα αν αισθάνεται πίεση, ενώ παράλληλα έκανε... ειδική αναφορά στον Βασίλη Σπανούλη, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

«Είμαστε επαγγελματίες. Νομίζω πως έκανα το κατάλληλο βήμα τη σωστή στιγμή. Η Φενέρ έχει ένα σπουδαίο κόουτς, με ταλαντούχους παίκτες στο ρόστερ. Κάθε παίκτης και προπονητής θα ήθελε να φορέσει τη φανέλα της Φενέρ.

Παίξαμε με τον Σπανούλη μαζί στον Ολυμπιακό και την Εθνική για πέντε χρόνια. Είναι ένας σπουδαίος ηγέτης και ένας εκπληκτικός χαρακτήρας. Έμαθα πολλά κοντά του. Αυτό το καλοκαίρι σκέφτηκα πως θα κάνω ένα βήμα για την καριέρα μου. Μου είπε να εμπιστευτώ την ικανότητα και την εμπειρία μου. Έχουμε μία καλή φιλία», σχολίασε ο Κώστας Σλούκας μιλώντας στο hiperbasket.com .

Για το αν αισθάνεται πίεση, είπε: «Η Φενέρ δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά στο παρελθόν, αλλά πέρυσι έκανε σπουδαία πορεία φτάνοντας στο φάιναλ φορ. Τώρα μας μένει ένα ακόμα βήμα για να φτάσουμε στον ευρωπαϊκό τίτλο. Σωστό είναι να μη μιλάμε από τώρα. Μέρα με τη μέρα, βήμα-βήμα. Δεν θεωρώ πως υπάρχει πίεση πάνω μου».


Ο διεθνής γκαρντ τόνισε ακόμα: «Ο Ομπράντοβιτς είναι ο πιο πετυχημένος κόουτς στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ένας πραγματικός μύθος. Είμαι χαρούμενος που θα δουλέψω μαζί του. Έχω πολλά να μάθω από αυτόν. Όσο για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού; Οι αντιδράσεις τους είναι λογικές, κατανοητές…».

Τέλος, για την Εθνική ομάδα είπε: «Έπρεπε να έχουμε περάσει τουλάχιστον στα ημιτελικά. Δεν τα καταφέραμε. Άξιζε περισσότερα αυτή η ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ένας πατέρας μόνος…
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ένας πατέρας μόνος…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ