2015-10-01 23:30:07
Φωτογραφία για ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΠΑΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ
Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, πήρε... θέση για την πρόσκληση του Ιβάν Σαββίδη στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σχετικά με το θέμα της πρόσκλησης Σαββίδη σε Μαρινάκη για το ματς της Τούμπας ο Κώστας Καραπαπάς τοποθετήθηκε ως εξής: «Ο κ. Μαρινάκης δεν χρειάζεται προσκλήσεις για να παρακολουθήσει την ομάδα του. Επίσης υπάρχουν άλλοι που γνωρίζουν καλά από φιλιά, αγκαλιές και σαλιαρίσματα, οπότε ας κάνουν με εκείνους τα επικοινωνιακά τους παιχνίδια...».

Αυτό λίγα λόγια σημαίνει πως είναι στο χέρι του Βαγγέλη Μαρινάκη το εάν θα βρεθεί ή όχι στην Τούμπα και ότι δεν απαιτούνται προσκλήσεις για κάτι τέτοιο...

Δεν είναι πάντως κάτι σίγουρο ούτε και τόσο πιθανό. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πάντως μέχρι πρότινος ήταν στο εξωτερικό για επαγγελματικές του υποθέσεις (Λονδίνο όπου είχε βρεθεί πριν καν πάει η αποστολή των ερυθρόλευκων εκεί για το ματς με Άρσεναλ), ενώ από τον Ολυμπιακό διευκρινίζεται πως ουδέποτε έγινε πρόσκληση στην ομάδα και τον ίδιο για να παραστεί στο ματς και ότι ήταν κάτι που συνέβη μόνο μέσω του Τύπου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ