2015-10-03 10:57:08
Φωτογραφία για ΠΡΟΚΛΗΣΗ Η ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ... ΦΟΡΤΟΥΝΗ!
Ο Κώστας Φορτούνης κάνει μια εκπληκτική σεζόν, την κορυφαία φυσικά στην έως τώρα καριέρα του, καθώς μέχρι να κλείσει ο Σεπτέμβρης πρόλαβε:

- Να είναι πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα με 5 γκολ, οδηγώντας την ομάδα του σε σερί νίκες.

- Να έχει υπογράψει τη μεγάλη νίκη επί της Άρσεναλ στο Τσάμπιονς Λιγκ με δικό του γκολ ουσιαστικά από κόρνερ αλλά και ασίστ. Ενώ έπαιξε αλλαγή και κόντρα στην Μπάγερν.

- Να έχει μπει στην κορυφαία ενδεκάδα της διοργάνωσης για τη δεύτερη αγωνιστική, μαζί με Κριστιάνο Ρονάλντο και Λεβαντόφσκι.

- Και να έχει παίξει βασικός στα δύο ματς της Εθνικής ομάδας, με Φινλανδία και Ρουμανία.

Για τον διεθνή μέσο το αυριανό ματς στην Τούμπα είναι άλλη μια μεγάλη... πρόκληση για να συνεχίσει μια φανταστική πορεία, αλλά και για να πανηγυρίσει νίκη και γκολ της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά!

Διότι ο Φορτούνης έχει ξαναπαίξει εναντίον του ΠΑΟΚ τρεις φορές έως τώρα, χωρίς οι ομάδες του και φυσικά ο ίδιος να έχουν σκοράρει ποτέ, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".


Την περίοδο 2010-11 αγωνίστηκε για 5 λεπτά στο τέλος στο Αστέρας-ΠΑΟΚ 0-0. Την ίδια σεζόν έπαιξε σε όλο το ματς στην Τούμπα, στο ΠΑΟΚ-Αστέρας 1-0. Ενώ στο περσινό ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0 είχε μπει αλλαγή στο 73'.

Τρεις συμμετοχές, κανένα γκολ για τις ομάδες του και καμία νίκη. Για τον Φορτούνη είναι μια ακόμη μεγάλη πρόκληση να αλλάξει αυτή την παράδοση στο αυριανό ματς στη Θεσσαλονίκη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ