2015-10-06 19:30:15
Φωτογραφία για Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣΑΜΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ... ΠΡΑΞΗ!
«I 'll be back» είχε γράψει στα social media ο Παιτίμ Κασάμι όταν ξεκαθάρισε πως θα έχει δεύτερη ευκαιρία στον Ολυμπιακό!

"Είμαι χαρούμενος που οι φήμες επιτέλους τελείωσαν και είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό! Θα παλέψω για την «ερυθρόλευκη» φανέλα σκληρότερα από κάθε άλλη φορά", ήταν το μήνυμα του Ελβετού διεθνή, λίγο μετά την ανακοίνωση της λίστας για το Τσάμπιονς Λιγκ από τον Μάρκο Σίλβα,που οΠαιτίμ Κασάμι ήταν μέσα σε αυτή. 

Ένα μήνα και κάτι μετά, ο Κασάμι (που κανείς δεν είχε αμφιβολίες για τα προσόντα του) με πολύ καθημερινή δουλειά στο Ρέντη, έχει δικαιώσει με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο τον Μάρκο Σίλβα που τον έβαλε στην Ευρωπαϊκή λίστα. Άλλωστε, όταν ανακοινώθηκε η λίστα υποσχέθηκε στον προπονητή του ότι δεν θα το μετανιώσει που τον επέλεξε Τόσο στον αγώνα του Λονδίνου με την Άρσεναλ, όσο και με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Κασάμι ήταν από τους καλύτερους ερυθρόλευκους και πλέον η ψυχολογία του είναι στον ουρανό! 

Ο Μάρκο Σίλβα από τη μεριά του, είναι χαρούμενος που ο Κασάμι άρπαξε την ευκαιρία και έτσι έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο τον Καμπιάσο, ενώ είναι πλέον φανερό ότι στηρίζει πολλά στον Ελβετό άσο. 

Ο Κασάμι από τη μεριά του έδειξε να κατάλαβε ότι συμπεριφορές... "πέρα βρέχει" δεν περνάνε στον Πειραιά, έβαλε το κεφάλι κάτω και αν συνεχίσει έτσι δύσκολα θα βγει από την 11άδα.

Σε κάθε περίπτωση, κερδισμένος είναι πρώτα ο Θρύλος...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ