2015-10-08 12:46:12
Φωτογραφία για ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ : ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Για τον αποψινό προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού μίλησε ο Νίκος Μπουντούρης.

Ο παλαίμαχος άσος, τόνισε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 πως ο Θρύλος έχει το προβάδισμα στο σημερινό παιχνίδι, καθώς είναι πιο... δεμένος ως ομάδα.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στον τομέα της ψυχολογίας, θεωρώντας πως δεν παίζει τόσο καθοριστικό ρόλο, ενώ για τον Ντάνιελ Χάκετ δήλωσε πως θα προσπαθήσει να προσαρμοστεί και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μπουντούρης δήλωσε:

«Παίζει την έδρα του έστω και χωρίς οπαδούς. Είναι πιο δεμένος ως ομάδα και έχει έναν προπονητή που ξέρει καλύτερα τους παίκτες του. Είναι πολύ νωρίς να υπάρξουν συμπεράσματα. Ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα γιατί έχει έναν κορμό και ένα προπονητή που γνωρίζει την ομάδα».

-Για το αν η ψυχολογία παίζει κάποιο ρόλο:

«Σε αυτό το επίπεδο η ψυχολογία παίζει μικρό ρόλο. Σε παίκτες και προπονητή οι παίκτες δεν επηρεάζονται τόσο πολύ. Θεωρώ ότι μάλιστα παίζει μικρό ρόλο. Δεν αντιμετωπίζουν τα ματς με την ίδια αγωνία όπως και οι οπαδοί. Η δύναμή τους είναι η γνώμη και η εμπιστοσύνη τους στον προπονητή».

-Αναφορικά με τον Ντάνιελ Χάκετ:

«Ο Χάκετ είναι γνωστός. Και το μπασκετικό του «εγώ» είναι μεγάλο. Θα προσπαθήσει να προσαρμοστεί στον Ολυμπιακό. Οι μεγάλες ομάδες βρίσκουν λύση και πάλι βάζουν τους παίκτες που αποκτούν στο ρόλο που θέλουν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ