2015-10-08 14:48:47
Φωτογραφία για Πάτρα: Αυτός είναι ο ανιψιός που δολοφόνησε τον θείο του - Τι είπε στην απολογία του [photos]
Τον δρόμο για τις φυλακές Αγίου Στεφάνου πήρε... ο 46χρονος φερόμενος ως δράστης της... άγριας δολοφονίας του 69χρονου Θεόδωρου Μπάτραλη στη Δροσιά του Δήμου Ερυμάνθου. 

Ο 46χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή και κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη τόσο του ίδιου όσο και του Εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του ο δράστης υποστήριξε πως δεν είχε προμελετήσει το έγκλημα και πως έφτασε στα άκρα όταν είδε τον 69χρονο να περνά μπροστά του και να τον κατηγορεί στους χωριανούς για διαφορές που είχαν κατα το παρελθόν.

ΦΩΤΟ από thebest.gr

O 46χρονος δράστης, το μεσημέρι της 1ης Οκτωβρίου, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τον 69χρονο, τη στιγμή που εκείνος κινούταν πεζός προς το σπίτι του, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Συνολικά, ο δράστης έριξε τέσσερις πυροβολισμούς, δυο κατά του θύματος, εκ των οποίων έναν εξ επαφής και δύο στον αέρα.

Ακολούθως ο ανιψιός προσπαθώντας να καλύψει τα ίχνη του και να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των Αρχών, μετέφερε πεζός τη σορό του 69χρονου και την έριξε σε χαράδρα. σε απόσταση 50 μέτρων περίπου από τον τόπο του εγκλήματος, ενώ κάλυψε με χώμα τις κηλίδες αίματος στον τόπο της δολοφονίας.


ΦΩΤΟ από thebest.gr

ΦΩΤΟ από thebest.gr

Για τον ίδιο λόγο, αφαίρεσε από τον 69χρονο διάφορα προσωπικά αντικείμενα, ρούχα, χρηματικό ποσό, που είχε λάβει ως σύνταξη νωρίτερα την ίδια ημέρα, τα οποία έκαψε σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του, στην ίδια περιοχή, ενώ περισυνέλλεξε και δύο από τους τέσσερις κάλυκες. Επιπλέον, έβαλε το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε, σε σάκο (τσουβάλι) μαζί με φυσιγγιοθήκη, που περιείχε 19 φυσίγγια, τα οποία έκρυψε σε θαμνώδη περιοχή.

Στις αναζητήσεις, από αστυνομικούς συνέδραμαν και πολίτες από την περιοχή της Δροσιάς, μεταξύ των οποίων και ο 46χρονος δράστης. Είχε μάλιστα προθυμοποιηθεί να μεταφέρει τη σορό, όταν βρέθηκε από τους αστυνομικούς, για να δικαιολογήσει τυχόν εύρεση δικού του βιολογικού υλικού ( DNA ).

Επιπλέον, οι αστυνομικοί εντόπισαν το σημείο, όπου είχε κάψει ο 46χρονος τα προσωπικά αντικείμενα και τα είδη ρουχισμού του θύματος, καθώς και δύο από τους τέσσερις κάλυκες του όπλου. Τα υπολείμματα των αντικειμένων αυτών κατασχέθηκαν ως πειστήρια.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ