2015-10-08 14:52:07
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΓΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ... ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μονομαχούν απόψε στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ για μια θέση στους «4» του Κυπέλλου.

Οι "αιώνιοι" της Ελλάδας δίνουν για δεύτερη σερί χρονιά το πρώτο τους επίσημο ματς στα προημιτελικά Κυπέλλου. Απόψε (21:00, Novasports 2) γηπεδούχοι είναι οι ερυθρόλευκοι, αλλά όπως και πέρσι οι «πράσινοι» δεν θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους.

Οι δύο ομάδες είναι εμφανώς ανέτοιμες, δεν θα παραταχθούν πλήρεις, αλλά το ζητούμενο δεν είναι μικρό. Νίκη ισοδυναμεί με… μισό τίτλο, έστω κι αν ΠΑΟΚ ή Άρης δεν θα είναι χαμηλό εμπόδιο σε πιθανό ημιτελικό ή τελικό. Και φυσικά, πέραν όλων των άλλων, υπάρχει πάντα το γόητρο.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη που θα τους δώσει το εισιτήριο για τη συνέχειά τους στη διοργάνωση. Χωρίς τη δύναμη του λαού του ο Θρύλος στο ΣΕΦ, καθώς θα είναι κλειστές οι κερκίδες λόγω τιμωρίας από την περασμένη αγωνιστική περίοδο και με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιάννη Σφαιρόπουλο, να μην υπολογίζει για το ματς με τους "πράσινους" τον Οθέλο Χάντερ. Ο Αμερικανός του Θρύλου ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του, ενώ λείπει και ο Βασίλης Καββαδάς με την Εθνική Ενόπλων.


Στον Ολυμπιακό δεν έκανε, όπως αποδείχτηκε στην πορεία, κακό η ήττα στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι. Ανασυντάχθηκε, κατέκτησε πρωτάθλημα και άγγιξε την Ευρωλίγκα, ενώ μέτρησε μόνο νίκες, πέντε σε ισάριθμα ματς, απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο!

Απόψε όμως θέλει να διευρύνει το σερί του στο 6-0! Έστω κι αν δεν θα έχει τον έκτο του παίκτη στο πλευρό του.

Η απουσία του κόσμου δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα των πρωταθλητών, αφού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει στους δύο εναπομείναντες από πέρσι σέντερ της ομάδας, καθώς ο Χάντερ είναι τραυματίας και ο Καββαδάς στη Νότιο Κορέα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόπλων. Γιανγκ και Μιλουτίνοφ, με τη βοήθεια των Αγραβάνη και Τσαϊρέλη (που μαζί με τον Παπαπέτρου είναι απόλυτα υγιείς και αποτελούν νέες «μεταγραφές») θα κληθούν να γεμίσουν το κενό στη front line.

Το καλό είναι πως με εξαίρεση τον Σέρβο σέντερ και τον Χάκετ, οι υπόλοιποι νεοαποκτηθέντες ήταν παρόντες από την αρχή της προετοιμασίας, με τους Στρόμπερι, Αθηναίου και Γιανγκ να ξεχωρίζουν, ενώ Σπανούλης, Πρίντεζης, Μάντζαρης και Λοτζέσκι που ενσωματώθηκαν καθυστερημένα δεν χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν στο... οικείο τους περιβάλλον. Η άμυνα θα είναι και πάλι το σημείο αναφοράς των ερυθρόλευκων, όπως αποδείχτηκε από την προετοιμασία, και από αυτή θα ξεκινούν όλα.

Σε κάθε περίπτωση, το αποψινό ματς δεν θα στιγματίσει θετικά ή αρνητικά την πορεία νικητή και χαμένου. Άλλωστε πρόκειται μόνο για το πρώτο από τα πολλά ...ραντεβού των δύο ομάδων που θα δούμε φέτος. Το δεύτερο δεν αργεί, την επόμενη Δευτέρα θα γίνει, στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα.

Οι πρωταθλητές θα καταθέσουν και την ψυχή τους στο παρκέ για τη νίκη και ο Σφαιρόπουλος έχει τον τρόπο να συνεχίσει το σερί κόντρα στον Παναθηναϊκό και να βρεθεί ο Θρύλος στους "4" του Κυπέλλου! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!

*Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Γκόντας, Αναστόπουλος και Κορομηλάς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ