2015-10-09 10:42:07
Φωτογραφία για ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΟΡΙ ΣΤΟΝ ΜΑΣΑΝΤΟ ΕΝΟΨΕΙ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΚΑΙ... ΟΙ ΥΜΝΟΙ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥ!
Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν σε μερικές ημέρες στην Κροατία για την τρίτη αγωνιστική του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν κερδίσει την Άρσεναλ στο Λονδίνο με 2-3, ενώ και οι Κροάτες έχουν κερδίσει κι αυτοί τους Άγγλους, αλλά με 2-1 στο γήπεδό τους, την πρώτη αγωνιστική. Έτσι η αναμέτρηση στο Ζάγκρεμπ θα είναι άκρως... ενδιαφέρουσα, όπως ενδιαφέρουσα ήταν η συνέντευξη που έδωσε στη γείτονα χώρα ο Μασάντο, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, που τώρα παίζει στην Ντιναμό.

Ο Πορτογάλος λοιπόν που άφησε εποχή στον Ολυμπιακό με τα... «καμώματα», αλλά και το χιούμορ του, αποκάλυψε πως αντάλλαξε μερικά μηνύματα με τον Τσόρι, σημειώνοντας πως ο Αργεντίνος μέσος του είπε πως «αφού κερδίσαμε την Άρσεναλ, δεν μας σταματάει κανείς», για να απαντήσει ο Πορτογάλος, πως αφού η δική του ομάδα τα κατάφερε ενάντια στους Άγγλους, μπορεί να πάρει κάτι καλό από τον Ολυμπιακό.

Όλα τα παραπάνω βέβαια ήταν σε ευχάριστο κλίμα ανάμεσα στους δύο παίκτες, οι οποίοι υπήρξαν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό και πλέον σε μερικές ημέρες θα κοντραριστούν ως αντίπαλοι στο Ζάγκρεμπ.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος, δεν ξέχασε να βγάλει το... καπέλο στον παικταρά του Θρύλου στη συνέντευξη που έδωσε, χαρακτηρίζοντας μεγάλο παίκτη τον Αργεντλινο, που αν πάρει την μπάλα στα πόδια του, θα καταστρέψει τους Κροάτες!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ