2015-10-10 00:06:09
Φωτογραφία για SUPER ΚΑΙ ΜΕ... ΑΣΙΣΤ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ Ο ΝΤΟΥΡΜΑΖ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Μετά τις εκπληκτικές του εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Σουηδίας, Έρικ Χάμρεν, δεν γινόταν να αφήσει στον πάγκο τον Τζίμι Ντουρμάζ.

Έτσι, λοιπόν, ο παίκτης των ερυθρόλευκων, ήταν στην αρχική ενδεκάδα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του κόντρα στο Λιχτενστάιν, στο Βαντούζ και δικαίωσε... άμεσα τον προπονητή του.

Ο μέσος του Ολυμπιακού είχε ωραία ατομική ενέργεια στο 18’, σερβίροντας έτοιμο γκολ στον Μπεργκ, επιβεβαιώνοντας ότι διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Ο Τζίμι αγωνίστηκε για 69 λεπτά καθώς αντικαταστήθηκε από τον Σεμπάστιαν Λάρσον.

Ο όμιλος της εθνικής ομάδας του Ντουρμάζ, είναι… φωτιά καθώς η Ρωσία που βρίσκεται στη δεύτερη θέση έχοντας 14 βαθμούς δύο δηλαδή περισσότερους από την Σουηδία και το Μαυροβούνιο που είναι τέταρτο και έχει 11 βαθμούς, διεκδικούν την απευθείας πρόκριση στα γήπεδα της Γαλλίας ή την τρίτη θέση που οδηγεί σε μπαράζ.

Μετά τη νίκη της, η Σουηδία είναι ακόμα στο... κόλπο της πρόκρισης αλλά θέλει οπωσδήποτε τη νίκη τη Δευτέρα (12/10) επί της Μολδαβίας και παράλληλα... στραβοπάτημα της Ρωσίας κόντρα στο Μαυροβούνιο για να πάρει το δεύτερο εισιτήριο του ομίλου μετά την πρωτοπόρο Αυστρία.

Το σίγουρο πάντως είναι, ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Τζίμι Ντουρμάζ έχει... καπαρώσει την τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Δείτε την αστίστ του μεσοεπιθετικού του Θρύλου:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ