2015-10-11 21:18:09
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Με προορισμό την Ιταλία αναχώρησε την Κυριακή το απόγευμα η αποστολή της ομάδας Πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού που θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με την πανίσχυρη Προ Ρέκο την οποία θα αντιμετωπίσει και σε δυο φιλικά, ενώ θα παίξει και με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Εθνικής Ιταλίας και Γερμανίας. Οι Πειραιώτες αναχώρησαν την Κυριακή από το «Ελ. Βενιζέλος», θα παραμείνουν στο Ρέκο για μια εβδομάδα και θα επιστρέψουν το ερχόμενο Σάββατο στις 17 του μήνα.

Την Δευτέρα (12/10) το απόγευμα οι νταμπλούχοι θα αντιμετωπίσουν την Εθνική Γερμανίας, την Τρίτη (13/10) θα παίξουν με την Προ Ρέκο και την Τετάρτη (14/10) θα «κοντραριστούν» με την Εθνική Ιταλίας. Την Πέμπτη (15/10) το πρωί και το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν κοινή προπόνηση με την Προ Ρέκο. Το πρόγραμμα της Παρασκευή (16/10) περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση με την Προ Ρέκο και το απόγευμα θα διεξαχθεί το επίσημο φιλικό με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Η αποστολή του Ολυμπιακού που ταξίδεψε στην Ιταλία αποτελείται από τους: Μυλωνάκη, Δελακά, Βλαχόπουλο, Φουντούλη, Ποντικέα, Ντόσκα, Μουρίκη, Κολόμβο, Γούνα, Μάλλιαρακ, Δερβίσης, Σμιθ, Πάβιτς, Γενηδούνιας, Γαλανόπουλο


Βλάχος: «Θα αποκομίσουμε πολλά οφέλη»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος κατά την αναχώρηση της αποστολής δήλωσε: «Θέλαμε μια πολύ δυνατή προετοιμασία, καταφέραμε να έχουμε την καλύτερη. Νομίζω ότι μια προετοιμασία με την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη μπορεί να είναι ο,τι καλύτερο μπορούμε να έχουμε αυτή τη στιγμή. Μια εβδομάδα θα δώσουμε επίσημα φιλικά παιχνίδια σε ένα μίνι Τουρνουά αλλά και κοινές προπονήσεις. Το θέλαμε πολύ και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Εύχομαι να επιστρέψουμε έχοντας αποκομίσει πολλά οφέλη από αυτή την προετοιμασία».

Πάβιτς: «Δυνατή προετοιμασία»

Ο Κροάτης τερματοφύλακας του Θρύλου Γιόζιπ Πάβιτς τόνισε τα εξής: «Θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία και πολύ σημαντικό για εμάς που δεν έχουμε παίξει μέχρι στιγμής. Περιμένουμε τα παιχνίδια και τις προπονήσεις με την Προ Ρέκο αλλά και του Τουρνουά με τις Εθνικές ομάδες της Γερμανίας και της Ιταλίας. Θα είναι μια πολύ δυνατή και καλή προετοιμασία ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων».

Μάλιαρακ: «Θα τεστάρουμε το επίπεδο»

Ο Μπλάι Μάλιαρακ επεσήμανε: «Θα είναι μια καλή προετοιμασία για εμάς αφού θα δώσουμε δυνατά και σοβαρά παιχνίδια, κόντρα στην ίσως καλύτερη ομάδα της Ευρώπης αλλά και με τις Εθνικές ομάδες της Ιταλίας και της Γερμανίας. Θα τεστάρουμε το επίπεδο ετοιμότητας που βρισκόμαστε μετά από 1 μήνα περίπου προετοιμασίας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ