2015-10-13 13:26:53
Φωτογραφία για Τα συγκλονιστικά λόγια της συζύγου του Στάθη Λαζαρίδη: «Δεν έχω πει στο παιδί μου ότι...»
Συγκλονίζουν τα λόγια της συζύγου του αδικοχαμένου ήρωα Στάθη Λαζαρίδη, ο οποίος χάθηκε στη διάρκεια επιχείρησης στα Ζωνιανά...«Εδώ και 8 χρόνια ζούσαμε ένα μαρτύριο στο πλευρό του Στάθη, όταν έγινε το έγκλημα στα Ζωνιανά. Από τότε δεν έχω περάσει μια μέρα καλά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα δω το Στάθη ξανά. ότι δεν θα τον έχει το παιδί του», λέει η Μαρία, σύζυγος του ήρωα που «έφυγε» πρόσφατα.

Όπως είπε η ίδια μιλώντας σε εκπομπή του Star, δεν έχει βρει ακόμη το κουράγιο να μιλήσει στο παιδί της. Μέχρι σήμερα του λέει ότι ο πατέρας του συνεχίζει να βρίσκεται στο νοσοκομείο.

"Του έχω πει ότι είναι στο νοσοκομείο γιατί είχε ένα ατύχημα. Δεν του έχω πει πολλά πράγματα γιατί είναι μικρό. Έχω μιλήσει με ειδικούς αλλά είναι πολύ μικρή ακόμη", αναφέρει η ίδια, η οποία ευχαρίστησε δημόσια τους γονείς του ήρωα Λαζαρίδη.

Συγκλονίζει και η μάνα του Στάθη

Συγκλονιστικά όμως είναι και τα λόγια της μητέρας του Στάθη, της κ. Ευθυμίας. Η χαροκαμένη μάνα, αφού ευχαρίστησε και εκείνη με τη σειρά της τη γυναίκα του Ειδικού Φρουρού, τη νύφη της δηλαδή, δημόσια, αναφέρεται στον γιο της.


"Είναι πολύ δύσκολες στιγμές αυτές που ζούμε. Νομίζουμε ότι θα πάμε στην Αθήνα, στο νοσοκομείο και θα τον ξαναδούμε. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη", είπε η κ. Ευθυμία.

Η μητέρα του Στάθη Λαζαρίδη δεν μπορεί να συγκρατηθεί και λυγίζει όταν σε ερώτηση της δημοσιογράφου αναφέρει ότι από το γιο της κρατάει πάρα πολλές αναμνήσεις, αφού ήταν ένα παιδί γεμάτο ζωή.

Και ευχόταν κάθε μέρα να μην είχε συμβεί αυτό το περιστατικό, όχι μόνο στο γιο της, αλλά σε κανέναν.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ