2015-10-14 20:41:07
Φωτογραφία για Καλή αντάμωση στα μπλόκα - Σε τροχιά κινητοποιήσεων οι αγρότες της Κρήτης
Πλήρες αδιέξοδο και συγκρουσιακό κλίμα στην συνάντηση αγροτών του νησιού με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου Ουσιαστικά, δεν βρέθηκε κανένα σημείο επαφής και οι αγρότες κινούντε πλέον σε τροχιά κινητοποιήσεων.

Ο Υπουργός τους ανέλυσε την κατάσταση και σύμφωνα με τα όσα μετέφεραν οι αγρότες τους είπε: "Έχετε δίκιο, αλλά είμαστε με το πιστόλι στον κρόταφο".

Ο ίδιος φέρεται να ζήτησε συγγνώμη αν στο παρελθόν τους είχαν πει ψέματα, πάντα σύμφωνα με τα όσα είπαν οι αγρότες.

Εκείνοι από την πλευρά τους του παρουσίασαν την εικόνα των προβλημάτων και το έγκλημα που συντελείται κατά των αγροτών και γενικότερα της οικονομίας της Κρήτης αν η κυβέρνηση καταλήξει στα προτεινόμενα μέτρα.

Οι αγρότες τόνισαν ότι είναι υποχρεωμένοι να αντιδράσουν αν θέλουν να είναι ζωντανοί και παρόντες, οι ίδιοι και οι οικογένειες τους, την επόμενη ημέρα.

Μέχρι το Σάββατο αποφασίζουν πότε θα συγκληθεί το συντονιστικό όργανο και την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθει ευρεια σύσκεψη παγκρήτιου χαρακτήρα στα γραφεία της Ένωσης Ηρακλείου που θα καθορίσει τη μορφή και το πλαίσιο του αγώνα.

Είναι χαρακτηριστικό πως στη συνάντηση βρέθηκαν 40 εκπρόσωποι αγροτικών οργάνων συλλόγων , συνεταιρισμών και κλαδικών φορέων.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ