2015-10-14 20:44:03
Φωτογραφία για ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ... ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΡΙ!
Ο Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της Άρσεναλ και της Εθνικής Αγγλίας, ωστόσο ακόμα δεν έχει τόσο χρόνο συμμετοχής, όσο ο ίδιος θα επιθυμούσε.

Ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος είναι γνωστό πως πιστεύει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, έχει αναδείξει τον 22χρονο, ο οποίος έχει πολύ καλά στοιχεία.

Μπορεί να είναι ταχύτατος και δυνατός στις προσωπικές μονομαχίες, υστερεί ωστόσο στην επαφή που έχει με τα αντίπαλα δίχτυα.

Έτσι, ο ίδιος με δηλώσεις του αποκάλυψε πως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ζητήσει τις κατάλληλες συμβουλές από κάποιον που γνωρίζει την τέχνη του σκοραρίσματος... όσο λίγοι.

Αυτός, δεν είναι άλλος από τον παλιό θρύλο της Άρσεναλ, Τιερί Ανρί, ο οποίος είναι πλέον προπονητής στις μικρές ομάδες των «κανονιέρηδων».

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Τσάμπερλεϊν, έχει πετύχει μόλις 13 γκολ με τη φανέλα των Λονδρέζων, τα οποία μάλιστα έχουν σημειωθεί όλα στο «Έμιρεϊτς».

Χαρακτηριστικά, ο 22χρονος δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Θα μπορούσα να μιλήσω με τον Τιερί. Πιστεύω πως δεν υπάρχει πιο κατάλληλος από εκείνον για να με συμβουλεύσει στο σκοράρισμα. Ο αριθμός των γκολ, είναι κάτι που βρίσκεται στις σκέψεις μου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ