2015-10-16 08:01:08
Φωτογραφία για Το αφεντικό τρελάθηκε! Πώς θα μείνετε σε 5άστερο ξενοδοχείο στη Ν. Υόρκη με… $2
Το ιστορικό ξενοδοχείο Knickerbocker στην Times Square, που επαναλειτούργησε το Φεβρουάριο μετά από μια ολοκληρωτική ανακαίνιση, γιορτάζει τα 109 του χρόνια με μια εκπληκτική προσφορά διαμονής.

Στις 23 Οκτωβρίου 2015 και μόνο για εκείνη την ημέρα, προσφέρει διαμονή με την τιμή που ίσχυε μόλις πρωτοάνοιξε το 1906, δηλαδή μόλις 2 δολάρια!

Για όσους ενδιαφέρονται η διαδικασία είναι απλή καθώς θα πρέπει να μπουν στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου έως τις 16 Οκτωβρίου και να δώσουν τα στοιχεία τους. Επί του παρόντος, η τιμή στο Knickerbocker ξεκινάει περίπου από τα 600 δολ. για τα Σαββατοκύριακα.

Σήμερα, το εξωτερικό του ξενοδοχείου μοιάζει εκπληκτικά με αυτό που ήταν το 1906, αλλά τα 330 δωμάτια διαθέτουν μια απόλυτα σύγχρονη αισθητική, με πολυτελή κρεβάτια, πουπουλένια μαξιλάρια, Smart τηλεοράσεις, δωρεάν Wi-Fi καθώς και δωρεάν εμφιαλωμένο νερό και αναψυκτικά.

Καθώς το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Times Square στη 42η και Broadway, διαθέτει ηχομονωμένα παράθυρα .

Στο ισόγειο, ο σεφ Charlie Palmer εποπτεύει τόσο το απλό εστιατόριο Jake’s @ The Knick όσο και το εστιατόριο με την υπογραφή του. Εν τω μεταξύ, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα απίστευτα φώτα της Times Square από το μπαρ στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ