2015-10-17 20:01:06
Φωτογραφία για America’s Next Top Model: Το πιο γνωστό reality μόδας έφτασε στο τέλος του [photo]
Το America’s Next Top Model δεν είναι απλώς ένα reality. Πάρα πολλά κορίτσια το είδαν σαν μέσον για να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους και κάποια από αυτά τα κατάφεραν, περπάτησαν σε πασαρέλες, φωτογραφήθηκαν για πολλά περιοδικά και έκαναν συμβόλαια χιλιάδων δολαρίων με διάφορες εταιρείες.

Το πολύ δημοφιλές reality show όμως φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του καθώς μετά από 12 ολόκληρα χρόνια και 22 κύκλους η Tyra Banks, το γνωστό μοντέλο που το παρουσιάζει, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι αυτός, ο 22ος κύκλος θα είναι ο τελευταίος. Μάλιστα στις 4 Δεκεμβρίου θα προβληθεί και το τελευταίο επεισόδιο.

Η ιδέα που γεννήθηκε πριν από 13 περίπου χρόνια, ήταν να δημιουργηθεί μια ακαδημία μοντέλων, στην οποία τα κορίτσια θα εκπαιδεύονταν για το πως θα κάνουν όλα όσα κάνει ένα καλό μοντέλο και επίσης θα αποκτούσαν το επαγγελματισμό που χρειάζεται προκειμένου να επιβιώσουν στον χώρο της μόδας, ο οποίος ομολογουμένως δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο. Το concept δοκιμάστηκε σε πάρα πολλές χώρες, στις οποίες γνώρισε εξίσου μεγάλη επιτυχία, μεταξύ των οποίων η Μεγάλη Βρετανία, η Αυστραλία, η Γερμανία αλλά και η Ελλάδα.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ