2015-10-20 23:53:06
Φωτογραφία για Η Apple εγκαινιάζει το 24ο κατάστημά της στην Κίνα
Στο πλαίσιο επέκτασης της εταιρίας στη μεγαλύτερη αγορά της εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών η Apple το Σάββατο εγκαινιάζει το 24ο κατάστημά της στην Κίνα Ειδικά τα τελευταία χρόνια η Κίνα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι  των διεθνών επιχειρήσεων της Apple και ήταν ένας από τυς βασικότερους παράγοντες που βοήθησε τον κολοσσό να πραγματοποιήσει πωλήσεις-ρεκόρ 13 εκατ. iPhones μόλις την πρώτη εβδομάδα μετά την παρουσίαση των νέων της προϊόντων τον περασμένο μήνα.

Κατά τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας, Τιμ Κουκ, τα καταστήματα είναι πολύ σημαντικά για την Apple, καθώς εξοικειώνουν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό τους Κινέζους με τα νέα προϊόντα  και εκπαιδεύουν τους χρήστες των συσκευών.

«Η βάση των πελατών μας είναι εξαιρετικά μικρή σε ηλικία και διψά για μαθήματα και σεμινάρια». «Αυτά τα καταστήματα αναλαμβάνουν ένα τεράστιο ρόλο ως το πρόσωπο της εταιρίας».

Σημειώνεται ότι οι επενδυτές παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς την πορεία της Apple στην Κίνα, ιδιαίτερα τώρα που η χώρα οδηγείται στη χαμηλότερη ετήσια οικονομική ανάπτυξη εδώ και 25 χρόνια. Οι εγχώριοι κατασκευαστές, όπως οι Xiaomi και Huawei Technologies, μετατοπίζονται προς τους τομείς mid- και high-end, δημιουργώντας προκλήσεις τόσο για την Apple, όσο και για την Samsung.
 Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το γκολ του Ολυμπιακού
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το γκολ του Ολυμπιακού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ