2015-10-22 14:57:16
Φωτογραφία για Ο... ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΟΛΙΤΣ ΣΤΟΝ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ ΚΑΙ Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΟΥ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Ο Άντολιτς ήταν σύμφωνα με τους Κροάτες ο παίκτης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που... ενοχλήθηκε περισσότερο με το καπέλο του Μιλιβόγεβιτς.

Σας έχουμε ενημερώσει σχετικά με το τι συνέβη με την ενέργεια του Λούκα Μιλιβόγεβιτς να φορέσει καπελάκι του Ερυθρού Αστέρα στην μεικτή ζώνη, όπως και για την αντίδραση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Την Τετάρτη τα κροατικά ΜΜΕ έδωσαν μία άλλη... διάσταση, μεταδίδοντας πως ο μεγάλος... καβγάς ήταν με τον Άντολιτς και μεταφέροντας τον εξής διάλογο Άντολιτς: «Βγάλε το καπέλο! Αυτό που κάνεις είναι μία φθηνή και μεγάλη προβοκάτσια. Εδώ δεν είναι ματς του Ερυθρού Αστέρα. Με τον Ολυμπιακό παίζεις και πρέπει να φοράς καπέλο της ομάδας σου».

Μιλιβόγεβιτς: «Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλω το καπέλο. Είμαι οπαδός του Ερυθρού Αστέρα. Δηλαδή είναι πιο μεγάλη πρόκληση το να φοράς καπελάκι του Ερυθρού Αστέρα από το να έχεις καπελάκι της Ντιναμό;».

Οι Κροάτες στα ρεπορτάζ τους υποστηρίζουν πως η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έστειλε τις φωτογραφίες του στην UEFA μαζί με σχετική καταγγελία και πως υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες ο Σέρβος μέσος του Ολυμπιακού να τιμωρηθεί.

Τονίζεται πως μεταξύ άλλων στο συμβάν ήταν παρών και ο Κριστιάν Καρεμπέ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ