2015-10-24 14:31:16
Φωτογραφία για «ΚΛΕΙΔΙ»... Ο ΤΣΟΡΙ!
Καθοριστικός σε πολλά τέτοιου τύπου παιχνίδια σαν το αυριανό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι έχει αποδειχτεί στην ερυθρόλευκη καριέρα του ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ και αυτό περιμένουν στον Ολυμπιακό ότι μπορεί να συμβεί και στην αυριανή αναμέτρηση, την οποία ο Σάββας Θεοδωρίδης χαρακτήρισε ως... το πιο δύσκολο από τα 30 ντέρμπι του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα!

Ο Μάρκο Σίλβα έχει μια σκέψη να βάλει τον Αργεντινό μέσο μαζί με τον Φορτούνη στην ενδεκάδα λόγω της απουσίας του Ντουρμάζ, αλλά είτε από την αρχή είτε ερχόμενος από τον πάγκο ο Τσόρι θα έχει καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι του Θρύλου.

Οι τελικές δοκιμές θα γίνουν στη σημερινή απογευματινή προπόνηση, μετά την οποία θα βγει και η αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο που παραδοσιακά... δυσκολεύει τον Ολυμπιακό. Τα τελευταία χρόνια όλα τα ματς των δύο ομάδων κρίνονται στο γκολ, ενώ ο Ολυμπιακός έχει να νικήσει στο Περιστέρι από τον Σεπτέμβρη του 2012 επί Ζαρντίμ. Πέρυσι υπέστη εκεί την πρώτη ήττα του στο πρωτάθλημα, με γκολ ενός δικού του παίκτη, του Καραμάνου.

Στο μυαλό των ερυθρόλευκων είναι φυσικά και το ρεκόρ των οκτώ σερί νικών σε ξεκίνημα σεζόν, αλλά πάνω απ' όλα να συνεχίσει η ομάδα την εξαιρετική φετινή παρουσία της και να πάρει το τρίποντο που θα της δώσει την ευκαιρία να ξεφύγει στη βαθμολογία και από τον Παναθηναίκό που αργότερα αύριο θα δοκιμαστεί στην Τούμπα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Teaser του νέου Leaf από τη Nissan;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Teaser του νέου Leaf από τη Nissan;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ