2015-10-26 19:22:53
Φωτογραφία για ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ!
Για τα όσα έζησαν στον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, μίλησαν στον «Γαύρο» οι παίκτριες του Θρύλου Ανθή Μπαλτά και Όλγα Χατζηνικολάου, αλλά και η τεχνικός της ομάδας, Ελένη Καπογιάννη.

Οι ερυθρόλευκες τόνισαν πως ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, η νίκη στο πρώτο ντέρμπι, αλλά και η αντιπαλότητα που έζησαν.

Μάλιστα, αναφέρθηκαν και για τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έδωσε δύναμη και ώθηση στις ερυθρόλευκες, κάνοντάς όλη την αποστολή του Θρύλου, να τα δώσει όλα για νίκη.

Χαρακτηριστικά είπαν:

Ανθή Μπαλτά:

«Προτιμώ να είμαι χαμηλών τόνων, αλλά όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως είμαι Ολυμπιακός. Εγώ αισθάνομαι την… πώρωση μέσα μου. Είναι διαφορετικό να παίζεις στην έδρα του Παναθηναϊκού με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Θα έλεγα ότι κουβαλάς ένα βάρος, αλλά είναι φανταστικό να μπαίνεις με τα ερυθρόλευκα και στο τέλος να φεύγεις από εκεί με τη νίκη. Όταν έχεις τόση έχθρα να αντιμετωπίσεις, σε κάνει πιο δυνατή για να τα καταφέρεις. Όταν βλέπεις τον πρόεδρο εκεί να είναι δίπλα σου, σε πωρώνει ακόμη περισσότερο».


Όλγα Χατζηνικολάου:

«Είχαμε ενθουσιαστεί από την αρχή, όταν ξεκινήσαμε από το ‘Καραϊσκάκη’ με τη συνοδεία των περιπολικών. Ήταν κάτι που το περιμέναμε από την αρχή της προετοιμασίας και πρωτόγνωρο να κερδίζεις στο πρώτο ντέρμπι εκεί μέσα. Ζήσαμε την αντιπαλότητα. Με το που είδαν την κόκκινη φανέλα τρελάθηκαν. Ροχάλες και βρισίδια πάντα έτρωγα εκεί, αλλά τώρα γιγαντώθηκαν εξαιτίας του Ολυμπιακού. Τα αντικείμενα στο τέλος ήταν μια πολύ άσχημη εικόνα. Δηλαδή θα έπρεπε να χάσουμε για να μη φάμε κάτι στο κεφάλι; Δεν κάναμε κάτι και δεν προκαλέσαμε», ενώ για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, τόνισε:

«Μας ανέβασε ψυχολογικά και νιώσαμε ότι τον έχουμε δίπλα μας εν όψει του ντέρμπι».

Η τεχνικός της ομάδας, Ελένη Καπογιάννη, δήλωσε:

«Τα κορίτσια έχουν ανεβάσει τον πήχη από μόνες τους. Δείξανε χαρακτήρα και ψυχή. Όρθωσαν ανάστημα, έπαιξαν σαν Ολυμπιακός, με νοοτροπία νικητή και αυτό είναι ένας πολύ καλός οιωνός για το μέλλον. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον και αν ο κόσμος είναι δίπλα μας θα κάνουμε… παπάδες», ενώ για τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη τόνισε:

«Έδωσε στα κορίτσια να καταλάβουμε το βάρος της φανέλας που φοράμε. Αλλά και μια… πλάτη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ