2015-10-26 23:41:22
Φωτογραφία για Ένα Εθνικό σύστημα υγείας, σκέτη ντροπή
Γράφει ο ΣΟΚ.

Με αφορμή την παρέμβασή του Κ. Αυγενάκη σήμερα στην Βουλή για τις τρομακτικές ελλείψεις στα Νοσοκομεία και την απαράδεκτη υποστελέχωση τους αποφάσισα να γράψω κάτι.

Όταν αποφασίζει ο οποιοσδήποτε  και για οποιονδήποτε λόγο να στερεί από την Υγεία και την Παιδεία τους πόρους, που για να τους βρούμε πρέπει να υπογράφουμε την καταδίκη μας κάθε φορά για άλλα 30 χρόνια κάτι δεν πρέπει να πηγαίνει καλά μέσα στο κεφάλι τους ή κάτι πρέπει να βρωμάει.

Απορώ, νοσηλεύτηκε  κάνεις από τα στελέχη που αποφασίζουν να δίνουν χρήματα για το άνοιγμα της ΕΡΤ και όχι για την χρηματοδότηση της Υγείας ποτέ σε δημόσιο νοσοκομείο. Είδαν ποτέ πως ένας νοσηλευτής στην βάρδια του είναι υπεύθυνος για 50-60 ασθενείς. Θα ήθελαν να έχουν κάτι οι ίδιοι ή οι οικογένειες τους και να πεθαίνουν πάνω σε ένα ράντζο όταν δεν υπάρχουν γιατροί.

Πηγαίνετε μία μέρα να δείτε τι συμβαίνει σε μία εφημερία. Η τραγική αυτή εικόνα που μόνο σε τρίτου κόσμου περιοχές μπορεί να συναντήσεις αποτελει μια Εθνική ΝΤΡΟΠΗ!


Είναι δυνατόν τα στοιχεία που βγαίνουν να μιλούν για 23.300 κενές οργανικές θέσεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο ΕΣΥ. Είναι δυνατόν να ακούμε για περιστατικά όπου αν λείψει ένας νοσηλευτής λόγω ασθένειας να μην λειτουργούν τμήματα. Είναι δυνατόν στην Σκόπελο να βγάζουν οι Κάτοικοι ακτινογραφίες σε κτηνιατρεία λόγω έλειψες ακτινολογικού προσωπικού.

Αυτή είναι η εικόνα της Υγείας, έτσι φροντίζει για εμάς το κράτος. Πίστευα πάντα τουλάχιστον μας ήθελαν ζωντανούς για να πληρώνουμε φόρους. Τελικά μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να μειωνόμαστε ώστε σε συνδυασμό με τους πλειστηριασμους πρώτης κατοικίας να φύγουμε εντελώς από την εικόνα, για  να μπορούν και οι δανειστές σαν άνθρωποι να γιορτάσουν την επιτυχία του προγράμματος τους.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ