2015-10-27 18:47:13
Φωτογραφία για ΛΥΝΟΥΝ ΤΑ... ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΙΛΒΑ!
Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι έχουν τραβήξει... όλο το κουπί στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού και τα πάνε περίφημα, αλλά τα πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια με τα ερυθρόλευκα, αλλά και τη φανέλα της εθνικής τους, κάνει επιτακτική την ανάγκη για λίγη ξεκούραση και... "ανάσες", προκειμένου να μην "σκάσουν", αφού οι υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι πολλές και συνεχόμενες!

Ευτυχώς υπάρχουν λύσεις για τον Σίλβα και... έρχονται άμεσα! Πιο συγκεκριμένα Ο Καμπιάσο μπορεί να κρίθηκε ανέτοιμος για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά, αλλά μπήκε σιγά-σιγά στην ομάδα και ο Σίλβα κάνει διαχείριση δυνάμεων μαζί του, γνωρίζοντας που θέλει να τον έχει έτοιμο.

Κόντρα στην ΑΕΚ δεν έπαιξε, ώστε να είναι 11αδάτος με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ, αλλά τραυματίστηκε στην προτελευταία προπόνηση πριν το ματς στην Κροατία και δεν ακολούθησε την αποστολή. Δεν έπαιξε ούτε και με τον Ατρόμητο, μετρώντας ως τώρα τέσσερις συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 252 λεπτά. Επίσης, έχει παίξει στο Champions League με Μπάγερν Μονάχου και Άρσεναλ, όπου η απόδοσή του κυμάνθηκε σε υψηλότατα επίπεδα.


Δεδομένα η επιστροφή του θα τον φέρει και πάλι στην πρώτη γραμμή και θα δώσει ανάσες σε "Μίλι" και Κασάμι που τραβάνε... όλο το κουπί.

Επιπλέον ο Γιάννης Μανιάτης αναρρώνει από τον τραυματισμό του και θα επιστρέψει μόλις είναι 100% έτοιμος, προσφέροντας μια ακόμη ποιοτική λύση στη μεσοαμυντική γραμμή των ερυθρόλευκων, ενώ υπάρχει και ο Μπουχαλάκης, ο οποίος το καλοκαίρι προοριζόταν να έχει βασικό ρόλο την περίοδο που ο Κασάμι ήταν... ανενεργός, αλλά τον πήγε πίσω ο τραυματισμός του. Θα γυρίσει σύντομα όμως και ο Σίλβα θα του δώσει ευκαιρίες, διότι τον πιστεύει πολύ και του το έχει δείξει. Αρκεί και ο Έλληνας μέσος να εμφανιστεί όπως περιμένει ο προπονητής του.

Τέλος, σε αυτό το ρόλο στη μεσαία γραμμή, υπό προϋποθέσεις, μπορεί να βοηθήσει και ο Λεάντρο Σαλίνο. Ένας παίκτης με τρεξίματα, με δύναμη, που παίζει πάντα στα... κόκκινα, αλλά και με το μυαλό του. Με την Μπάγερν στο Καραϊσκάκη άλλωστε έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό το ρόλο, παίζοντας ως δεύτερος αμυντικός μέσος, χωρίς να είναι η θέση του. Απλά ο Σίλβα ξέρει ότι αν τον τοποθετήσει εκεί, θα την κάνει την δουλειά όσο καλύτερα μπορεί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ